ccaterpillar
Član
Malo mu je kasno ako seje u jesen za proleće mu nije kasno .
Али мене занима излазак, да ли је касно да неко ступи у посед 01.11?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo mu je kasno ako seje u jesen za proleće mu nije kasno .
Razumem ja tebe ali svako gleda iz svoje perspektive ako želiš moje lično mišljenje ,meni nije kasno da uđem u posed 01.11.
Koliko je zemlje u pitanju i, ako nije tajna, koja je cena ?
Dosta je povoljna cena za nase uslove, osim ako mozda nije neka losija zemlja. Uostalom gde se nalazi zemlja ?
Место се зове Чантавир.Sever Bačke je širok pojam.
krv i kost !
Onda je to dobra cena. Taj datum izlaska zakupodavca je relativno jer kad udje u posed, ako je neki, nema šanse ni puškom da ga isteras.
Hocu da kažem da kad udjes u posed teško te neko može iszetati bez obzira da li je ugovor istekao, ili ne. Čudni su Srpski zakoni, upamti.
Problem može biti karakter tog čoveka
Evo recimo da bude ovakva situacija. U jesen zadnje godine zakupodavac po skidanju useva, recimo soje, zaseje psenicu, i ti naravno to ne znas sve dok ne odes na njivu. Kad odes i vidis novonastalu situaciju ti se razbesnis i nazoves zakupoprimca. Medjutim on pocne da se brani da je to uradio greskom jer je poslao radnika i eto on slucajno posejao psenicu. Nakon toga njega stiti zakon, to jest zakon stiti zasejan usev, a ti da bi ponovo mogao da udjes u posed sopstvene zemlje moras da podneses privatnu tuzbu. To moze da traje i traje poznavajuci nase pravosudje. Nista te nesme iznenaditi u nasem pravosudju.