Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E kod nas jos se nije sleglo niti se zna sta ce biti sa al dahrom i zemljom ,vec ljudi komentarisu oko arende da treba podici da ovo da ono .Neki seljaci se nadaju da ce i od njih uzimati seici u zakup![]()
Ako će da ''dignu'' na 250e po h ja se slažem.
a imamo i par ljudi koji se godinama drze 10 meteri zita, i nikada se nisu bunili dal jje cena 10 il 25 din. To su posteni ljudi al retkiTako nešto je i kod nas 600kg kukuruza i 600kg pšenice pa vi računajte.
Tako nešto je i kod nas 600kg kukuruza i 600kg pšenice pa vi računajte.
Pa kako malo bre kod nas od 30 - 50 evra po jutru ej dzabe .
da je kod nas takva cijena ja bi radijo i dan i noc kod mene je 150€ naj niza cijena za 6. klasu zemlje a naj vis i do 250.€ za hektar tako da ne ostane puno kad ulozis repromaterijalPa kako malo bre kod nas od 30 - 50 evra po jutru ej dzabe .
a i kod vas je u ha kod nas je po jutruda je kod nas takva cijena ja bi radijo i dan i noc kod mene je 150€ naj niza cijena za 6. klasu zemlje a naj vis i do 250.€ za hektar tako da ne ostane puno kad ulozis repromaterijal
Ali pazi zico nemozes ti tako lako doci do te zemlje to vec ima ljudi sto konstantno rade i placaju stalno istu cenu ,i ponudis nekom vise od onog sto mu placa i nece da ti daju ,takav mentalitet neznam ni ja sta je .
Djudjajeste po hektaru ali i kod nas su sve male parcele po 1.h, 0,7.h i manje nema njive od 2,5.h pa kad uzmes 1.h a u toj njivi sa sviju strana suma ili medja ostane ti 0,8 za obradu placas 1.h ja radim oko 100.h a naj veca mi je parcela 3.h kod vas je sve u velikim komadima vecinom PKB. i kod mene je problem za zemlju pre 2-3. godine me vukli za rukav samo da uzmem sad je sve pokupovano samo je ostalo sto je zapustano od mina u ratu i to se pocinje radit bez obzira sto su tu mine bile ili je neka ostala jedino za placanje to je ok uvijek plcam na kraju god za proslu nista unaprijed
a imamo i par ljudi koji se godinama drze 10 meteri zita, i nikada se nisu bunili dal jje cena 10 il 25 din. To su posteni ljudi al retki
- - - - - - - - - -
pa to jr malo sto placate
Ja danas uzo dva jutara ritske crnice za 500e platio unapred ,ja orao usluzno jesenas tu njivu, za 100e