Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije uvek najbolja, ponaročito zadnjih par godina ali no.Ima clanova na forumu koji to placaju i u manjim parcelama,350e kj plus subvencije i gorivo
Nerazumem u cemu ste videli problem u zakupu najbolje zemlje u Srbiji?
Та је већ отишла лицитација је про форме.To će otići k'o alva, nema tu brige.
Bas su krvopije.Ovih dana zovem arendase sa kojima nemam sklopljene ugovore a koji pak znam da imaju gazdinstva i uzimaju subvencije. Pitam da sklopimo ugovor, kaze jedan nebi ja jos nista sklapao.Na to njegovo kazem nebi ni ja vise da radim vasu zemlju(arenda 200e kj). Sledeci kaze moze ali je arenda 300e za kj. Odgovor moj ,dajte je drugom za te pare mene ne zanima. Do sada placao 250e kj. Dosta mi je vise tih grabljivaca i krvopija. Necu propasti bez 10kj arende ,neka se nose.
Sent from my WP32 using Tapatalk
Sto je najgore tebi traze 300 evra ali ti daju dubvencije, ovde traze 300 e i subv njima.Ovih dana zovem arendase sa kojima nemam sklopljene ugovore a koji pak znam da imaju gazdinstva i uzimaju subvencije. Pitam da sklopimo ugovor, kaze jedan nebi ja jos nista sklapao.Na to njegovo kazem nebi ni ja vise da radim vasu zemlju(arenda 200e kj). Sledeci kaze moze ali je arenda 300e za kj. Odgovor moj ,dajte je drugom za te pare mene ne zanima. Do sada placao 250e kj. Dosta mi je vise tih grabljivaca i krvopija. Necu propasti bez 10kj arende ,neka se nose.
Kod nas kažu " pijac je zakon "Ovih dana zovem arendase ..............................,......................................Do sada placao 250e kj. Dosta mi je vise tih grabljivaca i krvopija. Necu propasti bez 10kj arende ,neka se nose.