lucijan013
Član
Ko je srecni dobitnik?Izdata crkvena zemlja u Crepaji.
120.000 din /ha (68ha).Na 3 god.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko je srecni dobitnik?Izdata crkvena zemlja u Crepaji.
120.000 din /ha (68ha).Na 3 god.
Pa to ide i 8 i 10%…Na kredit ,ne stednju
Imamo i mi dobru zemlju ali u ratarenju sa ovom cenom zakupa nema leba sem ako njegov digitron računa drugačije.Mislim da bi u našem ataru to bilo nepojmivo. Jedino ako taj komad zemlje nije u delu atara gde je baš loša zemlja.
Inače Crepaja ima izuzetno rodnu zemlju, pa je zbog toga i takva cena zemlje zakupa.
Kod nas u selu je pre xy godina uzeo covek po 80 k hektar zakup od crkve, plus kao uradice crep i stazu oko crkve kao donacija. Platio prvu godinu, radio 3, ostalo nikad i nikom nista..... dosta zemlje je u pitanju, lepa povrsina i lepa zemlja...Ljudi jel neko od vas bio ktitor crkvi? Gledajte to ovako, ta cena nije samo cena zakupa vec i dar toj crkvenoj opstini
I ja to tako svatam sa crkvenom zemljom jel ekonomske logike nema samo duhovne.A boga jos niko prevario nije, sve ce se to jednog dana naplatitiLjudi jel neko od vas bio ktitor crkvi? Gledajte to ovako, ta cena nije samo cena zakupa vec i dar toj crkvenoj opstini
Neka mu bog u pomoci...Kod nas u selu je pre xy godina uzeo covek po 80 k hektar zakup od crkve, plus kao uradice crep i stazu oko crkve kao donacija. Platio prvu godinu, radio 3, ostalo nikad i nikom nista..... dosta zemlje je u pitanju, lepa povrsina i lepa zemlja...
To je ranije moglo u trezoru da se vidi gde smo predavali papire, trebalo bi da moze i sad.Ja ubacivao ovih dana. Odštampan ugovor i samo vlasnik i ja potpisali. Prihvaćeno za 2 dana......
Nego jedno pitanje, kako naći kod koga u gazdinstvu je upisana ženina parcela koju je nasledila? Tj, vlasnika gazdinstva, broj gazdinstva izbaci prilikom pokušaja ubacivanja.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока