Proda sve od kuće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To možda u Vojvodini i može da se nađe,ovde u Mačvi gde ja imam zemlju teško se kupuje,slabo je ima u ponudi još uvek.Ne kažem da se to neće promeniti zbog ovakvog odnosa države prema poljoprivredi ali za sada je još uvek tako.Ima ovde u susednom selu 40 k.j čovek prodaje.Lepe parcele 5, 6, 8 k.j u komadu.Ima malo slatine, malo vode, divljih svinja ali top ponuda.
Proda sve od kuće.
A zasto mislis da nisu umticene,zato sto sami preradujemo mleko.Nisam lud da se odreknem 600000 dinara za krave i plus za junice
I plus toga ima neumatičene krave?
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Jeste recnik ruzan, priznajem. Ali stavrno ima majstora sa tim zakupima. Nije isto izdavati stan i zemlju, ovde napravis ugovor, mozes na 3 god, moze da se raskine ugovor stavis klauzulu ako se nesto ne postuje. Stavis i cenu i nacin placanja, moze i advokat da ti napravi, notar overi. I opet neki ne zele, kao da ti prepisuju tu zemlju.... zato i kazem nepismene .....Zašto takav rečnik ?
Od drzave.A od koga da kupiš zemlju?
Dobar dio ljudi da. A evo ima i bisera, nisu zatvorili dugove u zadruzi ali su uzeli novih 6 7 jutara po 330 eura.....Ako padne arenda to znaci da smo i mi pali.
Idu brze u bankrot al bitno da se zove da kupe novu arenduNemaju drugi biznis u rezervi , a ne predaju se
Sit gladnom ne vjerujeMa da bankrot, a milioni se obrcu
Vjerujem da ima i ovde na forumu clanova koji imaju milionski obrt, pa oni mogu rizikovati par godina bez problema i gaziti konkurenciju, ne disu bas svakome rate kredita za vratom