Aparat za mužu krava, kako da se odabere dobar

Nisu ti ti motori od 0.5 kw za vise kanti,moj je 0.75 I .kad je malo slabija struja muci se 2 kante..Isto vesfalija.po meni te sto si postavio su jako stare,nesvidja mi se sto je spojena grafitna pumpa sa motorom kad vrisne lezaj moras celu rasklapati,sad rade to preko kaisa,po meni nekupuj to imas po oglasima puno bolji i mladji.
Mnogo hvala na odgovoru.
Možete li mi reci šta o muzilicama sa ovog profila?
http://www.pik.ba/profil/almahdi_25

Sve sa te strane su provjerene u praksi i traju 100 godina koju god da odabereš je ok i ima dijelova samo gledaj da nije u totalnom rasulu

Pankin ti je vec odgovorio,sve postavljene su ok.Mada ja licno vise volim vestfaliju,samo zbog pulzatora.

Томић Тома нека оде у Бијељину да купи ако је из Лознице није далеко...можда и у Зворнику има
Сова зар нема тих музлица у Бн код кружног тока....
Ima u BN, ali samo sa kantom od 40 litara, potrebna je manja kanta.

danas na vasaru u palanci sam kupio muzilicu Gumil indjija naizmenicnu,el ima ko iskustva sa njima
Ne znam kakve prave u današnje vreme, ali kada sam je kupio novu na Vašaru u Rumi 3. juna 2002. radila je odlično...
Platio sam je tačno 375 eura, išao sam da prodam tele, a pare od prodaje potrošio na muzilicu, tako da se vratio kući s Vašara s muzilicom...
Radila je (i još uvek radi, samo da ima šta da muze) sve ove godine, muzla je uvek 3 krave, menjao sam gumene delove, koji su moram priznati, iz godine u godinu sve lošijeg kvaliteta, ali motor i reduktor NIKADA, jedared prekidač i manometar, za koji je krava kriva što se pokvario, posle njene intervencije nogom...
Sada mi služi kao konstrukcija na koju sam ove sezone klanja namontirao mašinu za meso (22-ku) imate slike u nekoj od tema o Svinjokolju...
Ako Bog da, da opet zapatim krave, radiće još dugo, siguran sam...
U globalu, samo pozitivna iskustva s njom, e sad kakvog su kvaliteta u današnje vreme, nemam pojma, nisam ih skoro viđao uživo na Vašaru, ne idem na tu stranu s tom tematikom...
Znam da je vlasnik, valjda se preziva-o Božić, umro, a ko je nasledio proizvodnju, dal žena i-ili deca, pa je zbog toga opao kvalitet ko što tvrdi član RatkoPa, jbm. li ga...

Tad im je bila bolja plastika,ja je imam dugo,novi delovi su im katastrofa losi i krti,pucaju,krive se.Sve sto sam jednom zamenio morao sam da menjam na mesec dva posle prve zamene.Kad mi je dosadilo uzeo sam tursku i odmorio se.Danas u Palanci sam gledao tursku sa jednom kantom 310 evra........

Pozdrav svima :cao:
Planiram u skorije vreme da kupim novu muzilicu pa sam mislio da se posavetujem sa vama ovde sta zadovoljava moje potrebe.
Imam 3 krave a mozda prosirim na 5 sledece godine
Koja zadovoljava moje potrebe i sta bi po vama bilo dobro da se uzme.
Ako imate dajte i linkove da uporedimo .
Hvala unapred

Шта мислите да ли је скупа музилица алфа-лавел 750л капацитет једна канта уз њу иде 600евра.

Ako ide i 7 kanti uz nju, onda je dzabalesku.:haha:
Inace skoro smo uzeli za rodjaka, ovdje u BN, Tulsan sa kantom od 30l, cijena 945km.
Moje licno misljenje je da je to malo bolje njesra od, ovih klipnih od male privrede.

Ako ide i 7 kanti uz nju, onda je dzabalesku.:haha:
Inace skoro smo uzeli za rodjaka, ovdje u BN, Tulsan sa kantom od 30l, cijena 945km.
Moje licno misljenje je da je to malo bolje njesra od, ovih klipnih od male privrede.
И ја бих волео када бих за ове паре купио компресор и 7 канти, данас пуштена у рад линијска музилица, 30 м линија, лепо то ради могу вам рећи.

Оваква је ситуација,500е је на располагању за куповину НОВЕ музалице....за ког произвођача да се одлучим а да не остане ни један евро и да буде квалитет_____?

Nazad
Vrh