danas na vasaru u palanci sam kupio muzilicu Gumil indjija naizmenicnu,el ima ko iskustva sa njima
Ne znam kakve prave u današnje vreme, ali kada sam je kupio novu na Vašaru u Rumi 3. juna 2002. radila je odlično...
Platio sam je tačno 375 eura, išao sam da prodam tele, a pare od prodaje potrošio na muzilicu, tako da se vratio kući s Vašara s muzilicom...
Radila je (i još uvek radi, samo da ima šta da muze) sve ove godine, muzla je uvek 3 krave, menjao sam gumene delove, koji su moram priznati, iz godine u godinu sve lošijeg kvaliteta, ali motor i reduktor NIKADA, jedared prekidač i manometar, za koji je krava kriva što se pokvario, posle njene intervencije nogom...
Sada mi služi kao konstrukcija na koju sam ove sezone klanja namontirao mašinu za meso (22-ku) imate slike u nekoj od tema o Svinjokolju...
Ako Bog da, da opet zapatim krave, radiće još dugo, siguran sam...
U globalu, samo pozitivna iskustva s njom, e sad kakvog su kvaliteta u današnje vreme, nemam pojma, nisam ih skoro viđao uživo na Vašaru, ne idem na tu stranu s tom tematikom...
Znam da je vlasnik, valjda se preziva-o Božić, umro, a ko je nasledio proizvodnju, dal žena i-ili deca, pa je zbog toga opao kvalitet ko što tvrdi član
RatkoPa, jbm. li ga...