grunt
Član
Код мене је рупа 5,5мм,морам све разбушивати на 6...или да ставим шраф 5мм хоће бити луфта?А и чешаће ми чистач
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
One klamću u rupi i jako brzo se pokidaju. Barem kad sa njima zakujem zub na kosi.Зато сам и питао писао,има 5,25мм
Imam vec 15 godina sve M5 na diskovima na olt , nisam ja stavaljo , otisli vec lezajevi treba da se skida , stavljane su po 2 matice , nijedan vijak se nije odvio , pretpostavljam da cu ih brusilicom skidati.Код мене је рупа 5,5мм,морам све разбушивати на 6...или да ставим шраф 5мм хоће бити луфта?А и чешаће ми чистач

Ma to mi i treba, jer imaju poseban program za desulfatizaciju, pa malo da popravi stanje nekih akumulatora, ako to uopšte ima efekta, a i tokom zime da stoje povremeno.
Trebao bi mi i takodje i booster za paljenje, ali ni to čovek nije pametan koji, pa je možda pametnije imati akumulator u rezervi. Mada ima boostera samo, koji u sebi imaju bateriju, i startuju kamione bez problema, oko 50-60 000 din su. Ali služe samo za to.