Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam i ja ovo negde po šupi. Deda bio kovač i potkivao naravno. Ne znam ni ja kako se zove. Sekač za kopite valjda.Mislim da nema neko specijalno ime, ćale ga je imenovao samo kao nož. Ali pitaću ga sutra, možda i ima neko ime a ja ne znam.
Našao sam sad sliku na internetu kako izgleda taj nož. Ova drvena glava se prisloni na kuk pa telo pomaže rukama da odelje kopitu.
![]()
Znam da ih prodaju, mene zanima da li neko radi prodaju i krimpovanje?![]()
okov d.o.o. - Beograd, Srbija
sveokovas - 40.000 proizvoda za radionicu, baštu i domaćinstvo. Kupi online, dostava na kućnu adresu.www.okov.rs
Mislio sam ali verujem da bi se od konstantnog cimanja popustile, stavicu tri na svaki kraj unakrsno ako ne nadjem negde blizu da mi krimpuju.@lucky.serbia
Što ne kupiš sajlu "na metar" i tu gde se "krimpuje" štaviš 2 unakrst postavljene "žabice" ?
Pali su mi na pamet i kontaktirao sam jednog ali ga nisam dobio na mob. Hvala@lucky.serbia krimpovanje bi ti možda uradili hidrauličari.