Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Link koji je objavio @MOMOSARIC https://www.temu.com/goods.html?_bg...ssn_id=jbmadqnyyd&is_back=1&no_cache_id=6xbxmMomo link što si dao me samo baci na Temu. Ne otvara šta treba. Probaj nekako drugačije da nam podeliš
Booster može biti okidač ako je bilo nepravilnog korišćenja, ali u praksi je češće da je modul već bio na izmaku.Da li je moguće da je zbog bustera otišao modul grejača na autu?
Ako je ovo već drugi koji je završio uBmw e90, modul je Beru, kupljen u Raduloviću. Star godinu i po.
Može da se popravlja samo je teško otvoritiPrethodni je bio kineski, Huco (bio na autu u momentu kupovine), za koji majstor kaže da ne valja ni kada je nov. Zato sam kupio Beru koji je 3x skuplji od Huca. Auto je kačen na buster, pa sam pretpostavio da je možda on prouzrokovao to. Uglavnom Beru module repariraju neki električari/elektroničari a Huco ne mogu.