Alati i radionice

Problem je sto nema nikav izduv iz njega,da ima lako bi se to resilo.
Plin jos gora varijanta,pocne jako brzo da smrdi u prostoriji.

Koliko ja vidim ni I od izduva nema,u tome i jeste problem.
Drugar hteo iz Svedske da mi donese jer je neka zajabana marka jos u pitanju i nije ni malo jeftin,oni gore greju na njega neku halu i nema nikakav auspuh iz njega.
f666eb85cdd9eeee3992d528a964906d.jpg

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Na vozilima gde je fabricki ugradjeno vebasto, postoji zaseban auspuh za pare iz njega...
Ovo mozda radi na drugi princip, nisam se susretao.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Da olaksamo zamenu ulja. Stigla je u pravo vreme, taman da se promeni ulje u difu na traktorima.
73fcdd702d936f570a07568382e9e3d5.jpg
450654ba1187fc6ed55707bd6dd38bbd.jpg

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Ova radi preko kompresora, ima dve slavine da se regulise protok. Kakvu si napravio? Od neke stare pumpe?

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Pitanje. Flascung koji koristimo par puta godisnje, bio je kod komsije u vreme svinjokolja i kada smo klalali naše, primetimo da se otpusta tj ne drzi pod teretom Sta li moze biti?
Ako je neki slabiji do 1t ,mozda je i ostecen,ali ne verujem.Ako ti trebaju flasencug na kile novi iz Ling Longa,ima na otpad u Zr prema Elemiru ,200-250 din/kg ,ima dosta novih,neki su korisceni kratko ,samo nema ispod 3t ako se ne varam.Ovo su slike od juce,danas sam isao za NS pa sam svratio sa drugom on njemu uzeo ,sad vec ima manje dosta.

Problem je sto nema nikav izduv iz njega,da ima lako bi se to resilo.
Plin jos gora varijanta,pocne jako brzo da smrdi u prostoriji.
САД сам гуглао, вебасто има издув, то сам знао, друго је дизел топ, то није за затворени простор, више је за грађевину или ако радиш на терену за неке добро проветрене просторе.

Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka

Ako je neki slabiji do 1t ,mozda je i ostecen,ali ne verujem.Ako ti trebaju flasencug na kile novi iz Ling Longa,ima na otpad u Zr prema Elemiru ,200-250 din/kg ,ima dosta novih,neki su korisceni kratko ,samo nema ispod 3t ako se ne varam.Ovo su slike od juce,danas sam isao za NS pa sam svratio sa drugom on njemu uzeo ,sad vec ima manje dosta.

Ja juče uzeo 80kg srafova kvaliteta 10.9
1e/kg
Novi šrafovi....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Pitanje. Flascung koji koristimo par puta godisnje, bio je kod komsije u vreme svinjokolja i kada smo klalali naše, primetimo da se otpusta tj ne drzi pod teretom Sta li moze biti?
Има ламеле које притиска опруга, треба да се мало притегне шаф на точку где иде танки ланац, или ручка.

САД сам гуглао, вебасто има издув, то сам знао, друго је дизел топ, то није за затворени простор, више је за грађевину или ако радиш на терену за неке добро проветрене просторе.

Znaci manje vise kao sto sam i mislio,za klasicnu radionicu nije dobar vid grejanja.

Nazad
Vrh