nebojsa100
Član
Problem je sto nema nikav izduv iz njega,da ima lako bi se to resilo.
Plin jos gora varijanta,pocne jako brzo da smrdi u prostoriji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je neki slabiji do 1t ,mozda je i ostecen,ali ne verujem.Ako ti trebaju flasencug na kile novi iz Ling Longa,ima na otpad u Zr prema Elemiru ,200-250 din/kg ,ima dosta novih,neki su korisceni kratko ,samo nema ispod 3t ako se ne varam.Ovo su slike od juce,danas sam isao za NS pa sam svratio sa drugom on njemu uzeo ,sad vec ima manje dosta.Pitanje. Flascung koji koristimo par puta godisnje, bio je kod komsije u vreme svinjokolja i kada smo klalali naše, primetimo da se otpusta tj ne drzi pod teretom Sta li moze biti?

САД сам гуглао, вебасто има издув, то сам знао, друго је дизел топ, то није за затворени простор, више је за грађевину или ако радиш на терену за неке добро проветрене просторе.Problem je sto nema nikav izduv iz njega,da ima lako bi se to resilo.
Ja juče uzeo 80kg srafova kvaliteta 10.9Ako je neki slabiji do 1t ,mozda je i ostecen,ali ne verujem.Ako ti trebaju flasencug na kile novi iz Ling Longa,ima na otpad u Zr prema Elemiru ,200-250 din/kg ,ima dosta novih,neki su korisceni kratko ,samo nema ispod 3t ako se ne varam.Ovo su slike od juce,danas sam isao za NS pa sam svratio sa drugom on njemu uzeo ,sad vec ima manje dosta.
![]()
Има ламеле које притиска опруга, треба да се мало притегне шаф на точку где иде танки ланац, или ручка.Pitanje. Flascung koji koristimo par puta godisnje, bio je kod komsije u vreme svinjokolja i kada smo klalali naše, primetimo da se otpusta tj ne drzi pod teretom Sta li moze biti?
M18 ONEFHIWF34.Koji je model ?.
Znaci manje vise kao sto sam i mislio,za klasicnu radionicu nije dobar vid grejanja.САД сам гуглао, вебасто има издув, то сам знао, друго је дизел топ, то није за затворени простор, више је за грађевину или ако радиш на терену за неке добро проветрене просторе.
Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka