Alati i radionice

Ako imas mogucnost negde da odes i da vidis na delu kako funkcionise bilo bi najbolje.Ili eventualno da pozajmis od nekog pa da probas.Moguce da ima vise modela i da neki imaju taj neki izduv a neki ne.Zasto ovo pisem,zato sto kod nas pogrebari svi do reda koriste te naftne topove.Obicaj u nasem kraju da se skupe komsije,rodjaci i posle sahrane bude vecera koja se uglavnom postavlja u satorima.Uglavnom koriste jedan do 2 topa u zavisnosti od velicine satora.Ono jebe kevu koliko brzo ugreje sator i nikakvih neprijatnih mirisa nema bukvalno da i neznas na koje gorivo radi.Nisam ih nikad bolje zagledao al sam 100% siguran da nema nikakvih cevi i i auspuha.

Pise svuda da se bez problema koristi u dobro provetrenim prostorijama.
Problem je sto sam se ja trudio da mi radionica ne bude provetrena 😀.
Salu na stranu sticice jedan krajem nedelje pa ce ici na probu,ja licno sumnjam da ce raditi jer sanse nema da dizel sagori bas toliko cisto al ostaje da se vidi.

Ja imam plinski top,koristim ga da predgrejem radionicu ,posle pec odrzava neku temp ...Treba malo provetravanja imati,moja radionica nije dihtovana bas xd pa se ne brinem mnogo.

Iskreno gledao sam da uzmem ali bili su u jako lošem stanju, tj zarđali. Bilo par lepih ali su bili ogromni baš, baš pa sam na kraju odustao.
Ionako sam kupio 80kg šrafova a svrati samo da vidim šta ima.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh