Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Recimo velika makita od 1/2 cola prihvata treba crne kovane nastavke, deblji su i tezi i drugaciji materijal, i uvijek su seskanti , a ne ove 1/2 cola od klasicnih nasadnih kljuceva oni su tanji i ne trpe udarce , raspolovi ga na pola ili rasklima im prihvat a recimo 32 ili 36 kovani kvalitetni od 1/2 su jako skupi, nakraju kako kaze @mirosti bolje dati 20E vise i uzeti 3/4 cola veliku makitu ako kupuje makitu ili takvu klasu alata , vece dimenzije alata su jeftinije za nju nego 1/2 cola.Jeste standard, ali nije toliko čest kao 1/2 ili čak 1/4. Hteo sam da kažem da većina nas već ima nastavke od 1/2. Tako da bi uz udarni morali da kupimo i nastavke. Barem neke česte. Što kažeš te 19+. Ako neko nema udarne nastavke i treba mu odvijač za veće matice... što da ne. Jače je.
Ne znam da li ima razlike u ceni u sličnim udaračima sa prihvatom 1/2 i 3/4?
Koristi kozne rukavice kad radis sa tim , i masku ako rezes npr brusilicom. Uglavnom su na terenu stare zalihe , zabranjene , sa azbestom .Drugari Dali neko zna gde moze da se nabavi jedno parce klingerita,trebao bi tanji oko 0,3-0.5
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Ja imam Milwauke 1680nm zatezne snage a prihvat 1/2.To je jedino sto se i meni ne svidja taj pola cola prihvat ,kako nisu to stavili bar 3/4 nzm ....mada ima i Makita slicne snage isto pola cola,ko ce ga znati.
Po malo pušta ili uopšte neće da drži pa mora lanac za dizanje da se veže za nešto?Pitanje. Flascung koji koristimo par puta godisnje, bio je kod komsije u vreme svinjokolja i kada smo klalali naše, primetimo da se otpusta tj ne drzi pod teretom Sta li moze biti?