Alati i radionice

Nisam se licno nikad susretao,ali alat za honovanje cilindara motora ovaj jeftini sa 3 kraka sto ide na busilice,jel on moze da skida materijal meki celik,tj prosiruje rupu,treba mi za neke lezaje,delic mm samo,nista posebno,samo malo da doteram unutrasnju povrsinu gde ide lezaj.

Kupih. Mislim da je dobra ponuda.
7bbf89ba177de9d7f8dcff45f8134532.jpg

Po testovima ovaj rucni jet fan(Zuyiyi) za makita baterije jedan od boljih u testovima , na aliexpresu ih ima bez ntpisa i sa raznim natpisima ima specificno kuciste sa pojacanjem gore pa se moze lako raspoznati , dodje oko 30 dolara ili manje.
Dolje link na jedan , ima i drugacijih ali se mogu lako prepoznati.

Dobra fora Parkside alata su 3/5 godina garancije i mogućnost da imaš samo jednu bateriju i punjač za sve aku uređaje. Za prosečnu amatersku garažu/radionicu odlična stvar, po meni. Ja sam rešio da sebi spakujem njihov kompletan (meni potreban alat). Sada još pecam aku ugaonu brusilicu, pištolj za farbanje (možda), aku udarnu bušilicu/čekić i možda aparat za varenje punjenom žicom.

Meni se samo to "pecanje" ne sviđa, tj ne odgovara.
Dobro je vremenom sakupiti kolekciju, ali nije za kada je žurba.
I doduše njihove nove fancy baterije mi izgledaju kao nešto nepotrebno. Mada, ima uvek i starih u ponudi.. tako da je to ok.

Svakako, dobro je imati jeftiniji alat i mašine i kući, a koji će završiti posao.
Gledao sam i vagao nešto od svetskih brendova..
.. i na kraju ipak ostao pri budžet varijanti. Villager u mom slučaju, što se tiče (aku) mašina.

Što ti reče - lako ostvariva garancija (barem je meni to svetsko sve daleko od kuće) i mogućnost da se lakše kupi novo, ako ima potrebe.
Koristiš i ne misliš, jer košta dva, pa i više puta manje.

Ima nedostatka, nije savršeno.. ali, i cena je takva.

"So far, so good" što bi rekli.
Pa, videćemo..

Ima na aplikaciji ,ako se uspe povezati preko bluetooth-a,opcija da pojaca snagu nekako,+10,+20% ili tako nesto ....Ja to nisam uspeo,busilicu bese sam probao povezati sa 8ah baterijom,ali nije radilo ...

Nazad
Vrh