Alati i radionice

Nem blage veze. U pravu si.
Slucajno radim u elektroindustriji i odrzavam pogon za proizvodnju pcb-ijeva 😉

Ajde neka ti je, mirno spavaj. Jos jednom si doneo vatru neandertalcima.
Pa rekao sam nek ti kolega posalje masku da mu popravis, ne mora da trazi vise
;).

Zaista sam razocaran u brend kao sto je Esab, pre 5-6 godina sam je platio 100e a oni je napravili za jednokratnu upotrebu....

Zaista sam razocaran u brend kao sto je Esab, pre 5-6 godina sam je platio 100e a oni je napravili za jednokratnu upotrebu....
Imas i od 500E pa nevaljaju, ne znog baterija vec ne rade kako treba, ja sam uzeo onu sto je kriger sa youtuba preporucio i maska je ok osim sto me nervira ono dugme vani za iskljucivanje kad se brusi, ali je bila nesto skuplja oko 140E , baterija se mjenja ali meni jos nije krepala.

Ova je radila super, mislim i dalje ona radi ali nije to to. Mogu pokusati da je drzim na suncu par dana...mozda je dopuni posto maska retko izlazi iz radionice.

Na vise razlicitih uredjaja koji su imali punktovanu bateriju sam uspesno zamenio, zalemio druge kontakte i ponovo zalemio na ploču. Pokidao punktove sa baterije stare i te iste limčiće zalemim sa novu bateriju

@grabik Koja ne valja od 500 eur ,sta im ne radi,tj koji je problem ?.
Ne bih spominjao proizvodjaca ali jedan od najpoznatijih, jednostavno maske pet puta jeftijie su bolje od tog modela.
Jako malo vidno polje, kad ne radi boje, odnosno slabo se vidi , staklo em malo em jako daleko od ociju jos vise smanjuje vec sjebano vidno polje pogotovo prema dolje , dim i odbljesak ulazi ispod maske jako otvorena od dolje i kratka itd. uglavnom ako je lose onda je lose.

Ova je radila super, mislim i dalje ona radi ali nije to to. Mogu pokusati da je drzim na suncu par dana...mozda je dopuni posto maska retko izlazi iz radionice.
Nece je dopuniti jer je baterija obicna i ne puni se , foto celija samo u radu pomaze da se manje baterija prazni ali ne puni jedino ako neke maske(tvoja nema) imaju super kondenzator ili akumulatorsku bateriju ali to je mala verovatnoca.
Samo zamjena ili onaj apgrejd sa videa.

Nazad
Vrh