Alati i radionice

Jel ima u Padini strugar ,sem onaj Metal ,neki od manjih privatnika mozda ?.Ili u Beceju,znam samo za jednog tamo,a sigurno ih ima vise.

Je l' ima negde da se kupe posebno nastavci (cevčice) koji se uvrću u pištolj za izduvavanje? Znači da je navoj na kraju koji se uvrće u pištolj. Trebaju mi oni dugački (najduži) nastavci. Imam već nekoliko dobrih pištolja za uzduvavanje i ne bih sad da kupujem još koji pištolj (najčešće plastični) sa već ugrađenom cevčicom za zavlačenje na nezgodna mesta (npr. iza hladnjaka).

Kad je budes ugrejao, pa savijao, drzi sa drugim klestima to mesto gde savijas i nedaj cevi da se spljosti, ne znam kako da objasnim ali skroz je jednostavno da se ne spljesne

Sipaj peska u nju i malo je zagrej

Pijesak treba vjerojatno biti jako suh, a cjevčica napunjena i začepljena.
Kako kod aluminija znati da je dovoljno ugrijano, a ne previše?

Kad je budes ugrejao, pa savijao, drzi sa drugim klestima to mesto gde savijas i nedaj cevi da se spljosti, ne znam kako da objasnim ali skroz je jednostavno da se ne spljesne

Jesu li kombinirke ili papige dovoljno široke za pridržavanje?

Hvala obojici. (y):ppozdrav:

Lepo odrađeno, ali imam malu zamerku: mislim da su preveliki rasponi, nebi bilo loše da u sredinu svakog stola dodaš po nogar od 'flaha' 40x40. Čisto kao preventivu ako na sredinu spustiš neki menjač, diferencijal ili nešto od 70-100 kg, da ti se ne raskreči.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nemam ja takve terete, ni afinitete za takvim poslovima.
Moja greska L profili su.
Iza imaju dodatne nogare, ako krenu de se krive dodacu i napred.

Poslednja izmena:
Ne, nego popunjavam kolekciju koju sam već jednom imao.. 😝
A moji primerci koje sam nekada posedovao su popunili nečiju tuđu kolekciju burgija...
Nisam imao nameru da kupujem burgije za beton, naleteo slučajno....
Sve su u "colovnim" merama, nemaju oznake u mm, valjda je i zato bila ta cena... 😃
Ništa što šubler (kljunasto pomično merilo) ne ume da "kaže"...😉

Nazad
Vrh