Kod nasih i turaka sve se moglo nabaviti pa i nov ukraden alat u pola cijene , ukradu u holandiji pa prodaju u njemackoj nov ukraden alat iz skladista.Dali se iz Njemačke ikad mogla nabaviti takva baterija npr? Bilo na crno bilo na bijelo ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nasih i turaka sve se moglo nabaviti pa i nov ukraden alat u pola cijene , ukradu u holandiji pa prodaju u njemackoj nov ukraden alat iz skladista.Dali se iz Njemačke ikad mogla nabaviti takva baterija npr? Bilo na crno bilo na bijelo ?
Nisam mislio kradeno ili ne , nego dali je bilo u ,eto Njemackoj , industrijski proizvod falš,nebezbjedan , nefunkcionalan potpuno ,van klase kvalitet , kao ovaj primjer ? Može i ako neko izvana naruči i netraži standard , ako me razumijete .Mislim da nije . Dali se mogao nabaviti proizvod kopija , falsifikat nekog brenda ,a proizveden u Njemačkoj , nebitno ko poruči , može i na crno totalno?Kod nasih i turaka sve se moglo nabaviti pa i nov ukraden alat u pola cijene , ukradu u holandiji pa prodaju u njemackoj nov ukraden alat iz skladista.
Apsolutno se slazem sa celim postom.Takve stvari stvaraju negativnu sliku o nekom narodu i njihovoj državi. Države sprečavaju takve stvari baš zbog očuvanja svog ugleda. Poenta je da se to kod Kineza ne dešava, neću da kažem da to i podstiču, mislim na prevarantske stvari, ali svakako ne sprečavaju. Bitno im je da na uzmu dinar, a na koji način (pošteno ili nepošteno) je manje bitno.
Još nekoliko takvih pa može nešto omanje da ozida.
Takve stvari stvaraju negativnu sliku o nekom narodu i njihovoj državi. Države sprečavaju takve stvari baš zbog očuvanja svog ugleda. Poenta je da se to kod Kineza ne dešava, neću da kažem da to i podstiču, mislim na prevarantske stvari, ali svakako ne sprečavaju. Bitno im je da na uzmu dinar, a na koji način (pošteno ili nepošteno) je manje bitno.
Moja sestričina je boravila u kini 6 meseci, razmena studenata. Kaže da ta kineska roba što se prodaje kod nas tamo ne postoji.
Ne samo da ne sprečavaju već mislim da čak i podstiču. Država daje velike subvencije ako se napravi veliki broj... bilo čega. Kako će i gde i dal će da se proda njih to ne zanima mnogo.Apsolutno se slazem sa celim postom.
To sto kod nas stize je verovatno iz nekih malih, primitivnih radionica (supa), kao sto znamo, kinezi kopiraju neki veliki i zvucni brend, za kratko vreme jos 1000 kineza kopira tog nekog njihovog kineza.
Rodjaka kupila neki auto kineski, 7 godina garancija, ja iskreno u tu garanciju ne verujem i zivo me interesuje na koje fore ce ici da izbegnu ako se nesto desi na autu...
Možda je samo masaža bila u pitanju.Него једно питање овако помало лично, јеси пробао ове Кинескиње. Мислим видим да сте баш присни па реко оно, ово какве су?![]()
A ,malo sutra , kakve pješčane baterije sad kad si načo bolju temu .Odosmo mi u off od alata.
Barem onih sa kojima je tema započeta.
Da li ste čuli da kažu - dok je kod naših njihova vertikalna, kod Kineskinja je horizontalna?
Nije istina.
Isto je.
Jedna razlika je zapravo u nama muškima.
Naš prosečan je za njih nad prosečan.
One to tamo nemaju.
Ostalo.. pa, zanimljivo.
Nesvakidašnje.
Kao i hrana..
![]()
I neću više.
Vraćamo se na kineske peščane baterije, haha.