Kod nasih i turaka sve se moglo nabaviti pa i nov ukraden alat u pola cijene , ukradu u holandiji pa prodaju u njemackoj nov ukraden alat iz skladista.Dali se iz Njemačke ikad mogla nabaviti takva baterija npr? Bilo na crno bilo na bijelo ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nasih i turaka sve se moglo nabaviti pa i nov ukraden alat u pola cijene , ukradu u holandiji pa prodaju u njemackoj nov ukraden alat iz skladista.Dali se iz Njemačke ikad mogla nabaviti takva baterija npr? Bilo na crno bilo na bijelo ?
Nisam mislio kradeno ili ne , nego dali je bilo u ,eto Njemackoj , industrijski proizvod falš,nebezbjedan , nefunkcionalan potpuno ,van klase kvalitet , kao ovaj primjer ? Može i ako neko izvana naruči i netraži standard , ako me razumijete .Mislim da nije . Dali se mogao nabaviti proizvod kopija , falsifikat nekog brenda ,a proizveden u Njemačkoj , nebitno ko poruči , može i na crno totalno?Kod nasih i turaka sve se moglo nabaviti pa i nov ukraden alat u pola cijene , ukradu u holandiji pa prodaju u njemackoj nov ukraden alat iz skladista.
Apsolutno se slazem sa celim postom.Takve stvari stvaraju negativnu sliku o nekom narodu i njihovoj državi. Države sprečavaju takve stvari baš zbog očuvanja svog ugleda. Poenta je da se to kod Kineza ne dešava, neću da kažem da to i podstiču, mislim na prevarantske stvari, ali svakako ne sprečavaju. Bitno im je da na uzmu dinar, a na koji način (pošteno ili nepošteno) je manje bitno.