Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može tako jer je princip rada hidraulike kod imt-a potpuno drugačiji nego što je kod Mome na fRendu. A da može i sa dužim klipom i da je tako bolje, jeste i može sigurno, jer kao što sam već napisao, pomoćni cilindar prestaje sa dizanjem onog momenta kada i glavni jer ne dobija ulje od pumpe. Na kraju krajeva ni imt-u glavni klip ne koristi ceo njegov hod za rad sa oruđima. Tek kada zaglavi ventil onda gura klip sve dok izbrazdana čaura ne nasloni na kućište diferencijala i tada ploča puca i bez pomoćnog cilindra.Sve to jeste, ali ja sam hteo da budem 100% siguran da nista ne moze da podje po zlu sto se kaze, sta ako zaglavi ventil?
Da, to malo će podići kod hidraulike koja bi i inače podigla oruđe a pomoćni joj služi samo da olakša. A kod hidraulike koja je preopterećena i došla je do kraja podizne moći (iz bilo kog razloga) bez pomoćnog cilindra neće podići u tom šlicu ni milimetar više. Tako da ipak mu pomoćni znači još kako tj bez njega neće podići oruđe do kraja i tu postoji opasnost da se ulje pregreje jer nije postignuta zadata visina dizanja. Veruj mia i veruj mi za to malo pri kraju ne znaci mu pomocni mnogo, ako ga odvoji od zemlje i podigne pri kraju dize i sama hidraulika bez problema..
Probuši veću rupu i navuci crevo vode, goriva ili vazduha na instalaciju. A možeš i od razbucanih auta uzeti te uvodnike za instalaciju a možda možeš i od kućne instalacije iskoristiti te uvodnike za kablove (to već vidi sa električarima ili sa @Srđan01 ).ali me brine kad izbusim rupe u cevi, ostaje od burgije ostra ivica unutra koja bi mogla da osteti kablove. Kako da skinem te ostre ivice?