Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako zna neko, da li mogu da promenim samo taj prsten ili moram celu glavu? U pitanju je mala bušilica Bosch GSB 13 RE Professional (navodno...) Kupio je u Uradi sam ili tako neka radnja
Čekaj, tebi konstantno pušta vazduh tu ili posti na sekundu dve (ko što bi trebalo)?Kupio sam novi Metabo kompresor od 50 litara, uljni. Kad naduva bocu na 8 bara, motor se isključi i odmah počne da pušta vazduh na jednoj vertikalnoj cevčici kod prekidača i manometara koja ima rupicu. Nije mi jasno, da li tu nešto fali, da li su u fabrici nešto zeznuli, ali nema mi logike da odmah počne da ispušta.
Ja imam slicnu jeftinu verziju Telwin . Funkcionise nema problema , bar mislim da nema . Nijednom nije bljesnulo . 30 i nesto evradi.Valja li čemu hoby maska za varenje Jasic LYG - P500A? Za povremeno, varenje? Pritom sam baas početnik, za povremeno varenje.