Alati i radionice

Pa i meni je isto to cudno. Pise 12 e sad ko je tu kome "uvalio", ne znam. Tih stakala sam kupio 5-6 na najlonu pre ihahaj godina i sad sam zadnje ubacio
 
Evo tog Facom-a kog sam pominjao. Žešće sam se ispalio, nije 40 već 27mm eto šta vrućina učini čoveku :) Definitivno najkvalitetniji ključ koji imam, imao je i nalepnicu iz prodavnice. 300 din

fraction keyboard
Naleteo sam na ovaj 19-22 Unior za 100 din, koji će boraviti u kolima, kompaktniji je od onog što već imam pa ce mi manje mesta zauzeti u gepeku.

fraction keyboard
Inače po prvi put sam naleteo na Made in U.S.A alat, bio je u pitanju jedan veći štelujući ključ. Obradovao se ko dete, ali je urnisan od upotrebe. Čeljust je imala bar 5-6mm lufta, sad možda se to može sanirati nekako ali nemam pojma...

Послато са MI 9 помоћу Тапатока
 
Mnogo ....iskreno da sam znao da ovo ovoliko kosta zajmio bih od drugih :D.Boce sam prvo kupio skoro prazne za 100 eura ,dobio creva,manometre,i sve potrebno za rad spremno,za secenje i varenje,stari Teleoptik.Ja posto sam mlad cenim svoj zivot xd,ostavio sam sve to u fioku lepo i pokupovao novo.Creva,manometri,i ovo na slikama,samo boce sam zamenuo za druge pune.Sve je izaslo oko 70 000 dinara,samo ovo gore na slikama je 32 000,manometre sam kupio turske neke u WeldGas u Zrenjaninu,i iskreno kajem se sto nisam ukompletirao sve od ovog GCE brenda,njixovi manometri su za oko 1500 din skuplji po komadu,ali kad drzis u rukama taj GCE i ove turske,i dete bi videlo koje je kvalitetnije.Ovo sa slike je inace uzeto u PanGas-u,u Pancevo,dobio sam i neki popust kao,ono sasvim ok saradnja kupio sam i neke potrosne delove za plazmu za onaj njegov gorionik pt31.5-20din po komadu zavisi koji deo,smesno,po oglasima je skuplje.
 
Malopre uzeta dva ponka za radionicu.
205×120,gornja ploca fosna 5cm a donja od klasicne blazuljke.
Masivni teski do zla boga, dvojica ne mogu da ga nose.
150e po komadu, valjda se nisam zajebao a mislim da nisam.
42647301c4262fb0ff41dae6fcba4a50.jpg


Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
 
Malopre uzeta dva ponka za radionicu.
205×120,gornja ploca fosna 5cm a donja od klasicne blazuljke.
Masivni teski do zla boga, dvojica ne mogu da ga nose.
150e po komadu, valjda se nisam zajebao a mislim da nisam.
42647301c4262fb0ff41dae6fcba4a50.jpg


Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Ja uzeo prije nekoliko godina od jednog tu u ulici imao nekoliko komada prodavao , malo manji ali gore je ploca 22mm plocevina ,prakticno dobio onda po cijeni otpadnog zeljeza, donio kuci viljuskarom, zao mi sto nisam uzeo vise komada:).
 
Nisam nikad ni čuo za pojam "ponk" sto do pre par godina kad sam u oglasima video par komada. Ali ti nisu izgledali ovako, bili pre svega uzani (55-60 cm) pa sam ja mislio da je "ponk" izraz za te tako uže pomoćne stolove. Ti iz oglasa su bili sa puno fioka.
 
Presao sa elektricnog na pneumatski neki Kinez nije los za 50e bar ima nalepnicu sa imenom

Ja sam dobio takav slican, samo je malo duzi. Na netu nadjem da ima 1100nm. Samo je dosta tezak i ne ergonomican za razliku od malog einhell-a od 300nm. Cuje se isto kao kod onih sto menjaju gume na formulama.
 
Nazad
Vrh