MOMOSARIC
Član
Meni se cini da nije losA kakav ti je kvalitet vara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni se cini da nije losA kakav ti je kvalitet vara
Bio bih vam zahvalan i naravno platio bih koliko kosta.Imao sam ja takvu staru negde u selu. Sa njom sam prao bacvu od komine. Videcu ako mogu da je nadjem.
Znam da su cene bas lepe.Ima vatrosprem al je i cena dobra
Brentača VP 15
Brentača VP 15 5. Specijalne namene Vatrogasni aparat za gašenje početnih požara s punjenjem od 15 litara vode ili mešavine vode i pene. Sastoji se od rezervoara s poklopcem i spoljne cevi s ručnom pumpom, na čijem se kraju po potrebi može montirati mlaznica za penu (isporučuje se s aparatom)...www.vatrosprem.rs
Upravu ste, ne znaci mnogo jer cesto po terenima nema struje tako da mi treba nesto sto jednostavnije.Ima i jeftinije
https://www.superalati.rs/user/opre...jnerom-eq-16045/66_3960_241123_1_0_0/item.jsp
Pretpostavljam da ti varijanta sa kompresorom ne znaci mnogoEquipOil ručna pumpa za ulje sa kontejnerom EQ-16045
Ručna pumpa za ulje sa kontejnerom EquipOil EQ-16045 Ručna pumpa sa polugom za pretakanje ulja Sa rezervoarom kapaciteta 16 kilograma Laka i jednostavna upotreba Sa dva točka za lakšu pokretljivost Kapacitet: 16 kg Dužina creva: 1,5 mwww.superalati.rs
Ima dosta majstora koji imaju pumpe na tu foru, kod mene dosta njih je prepravilo pumpu od volana od rusa i rade dobro.Moj pokojni majstor je imao pumpu na "kurblu" napravljenu od neke motorne pumpe, cas posla pretoci ulje iz kante
Imas jednu na KP za 20e,pise da joj fali crevoIma dosta majstora koji imaju pumpe na tu foru, kod mene dosta njih je prepravilo pumpu od volana od rusa i rade dobro.
Ovu brentacu koristi jedan moj drugar i stvarno prosto resenje a efikasno, plus nema nikakvog posla oko nje, nema pravljena nikakvog.