nebojsa100
Član
Video sam tu na KP, prodaje se kao neispravna, e sad dal joj fali samo crevo ili je bas neispravna ne znam.Imas jednu na KP za 20e,pise da joj fali crevo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Video sam tu na KP, prodaje se kao neispravna, e sad dal joj fali samo crevo ili je bas neispravna ne znam.Imas jednu na KP za 20e,pise da joj fali crevo
Pitas prodavca, nije jaka cenaVideo sam tu na KP, prodaje se kao neispravna, e sad dal joj fali samo crevo ili je bas neispravna ne znam.
Iskreno kad sam video bilo kasno uvece da se zove, aj zvacu ujutru, ujutru stisao posao i zaboravi nacisto.Pitas prodavca, nije jaka cena
Luka ni vojni otpad nisam uspeo da nadje a ne brentacu na njemu , salu na strnu stvarno ne znam ni za jedan vojni otpad kod mene u okolini.Brentaču uzmeš na vojnom otpadu!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ima u Pancevu ako ti nesto znaci,rade razna creva pa verovatno i te dimenzije Gumi Plast Ivon