Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je prihvat na pola cola ili više ?Navodno je max 1356Nm zavija a 1890Nm kad odvija, na Youtube ima dosta klipova i uspe da odvije kad je zavijeno na 900-1000Nm kilo kljucem. Malo je glomazna a i teska
I nije i jeste , sve zavisi i od proizvodjaca baterijskog alata , makitin DTW1002Z na baterije od 18V i prihvata od 1/2 cola otpusta 1600Nm i steze 1000Nm po makiti. Imam takav i stegnem na zadnjim gumama rusa 1221 vijke sa kljucem(gedora) od 3/4 prihvata i cijevi od kardana za pogon welger prese(mora biti min 1m) imam preko 110kg i cak ostetim i navoj , i ovaj udarni to otpusta za manje od 5 sekundi, matica je vrela ne moze se drzati u ruci.Ako je na pola cola,sve te cifre oko sile stezanja i otpuštanja padaju u vodu .Imam samo jedan moment ključ sa prihvatom 3/4 cola koji može da stegne na 1000 Nm.Na 1/2 maksimalno do 350 .Imam bošov udarni na struju i prihvat od 3/4 cola koji je deklarisan na 1000 Nm.Sin ima metabov od 1/2 ,18 v i silu oko 450 Nm Ovaj što si kupio ,realno ne bi trebao da prelazi tih 450 Nm .
Ne kudim alatku koju si kupio ali se frljaju sa brojkama .
Još nešto ,probao sam sa moment ključem da stežem neki šraf na 1000 Nm.Nisam imao snage da ga nateram da "klikne"Da li je neko nekada probao da steže na 100 kg ili 1000 Nm ?
Tockovi se najcesce pritezu previse .Ja koristim kljuc i neku sipku ne znam od cega je, iskrivi se malo ali uvek se vrati u prvobitno stanje,kad vidim da krece ona da se krivi a brezon ne mrda vise sidjem dole sa nje i precizno je dotegnut tocak