2808
Član
Verovatno je zajeb sa njihove strane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onaj kome je palo na nozni palac8 puta teže od vode ? Ko bi reko
Za mig (inertni gasovi) se koristi helijum,argon i drugi slicni a za mag(aktivni gasovi) se koristi mesavina argona i co2, ili cist co2,ide i argon i o2 recimo. Aparat za varenje je isti samo se menja gas i to je manje-vise jedina razlika. Najzastupljenije u radu sa celikom kod nas danas je rad bar sto sam ja video co2+ar dok se pre radilo u cistom co2. Ar+co2 daje cistiji i vizuelno lepsi var a stariji majtori su mi pricali da su radili u iraku 80tih na mostovima,na zgradama za konstrukciju,na halama i takozvanim odgovornim konstrukcijamasa cistim co2.@Rasheed91 Kakva je razlika izmedju gasova za mig mag zavarivanje?
ZELENGORAPravo da ti kažem, ja sam samo gledao gde vruće skinuto sa ražnja i tu sam svraćao
možda kolege is TS imaju preporuku bolju
https://www.p-partnergas.com/redukcioni-ventili/redukcioni-ventil-za-co2-argon-messerMi radimo sa čistim co2, takve boce imam.Drugo nism još ni probao. Za točenje mešavine co2+argon mi traze bocu sa drugacijim sigurnosnim ventilom i još nešto(ne sećam se ni šta).