Alati i radionice

Ma obicni bager hidraulicno ulje ima dvije pumpe i na naljepnici pise viskozitet 4.5E pri 50F temp pa bi onda ttebala ta 32jka
Sad je 46ica a ima neki zvuk na crijevu izlaznom iz te pumpe jeci u ritmu na talase i crijevo se trza u ritmu pa reko da nije to.

Fals mislis na usisnom dijelu ? Hladan se necuje ali vrlo brzo pocne da buci u ritmu pa sve jace i brze . To je mala pumpa tandem direkt na motoru inace deutz 4 klipa . Ona je valjda za sve komande ,kocnice ,volan i to .

Diesel d-60,uzeta tabla 1mx2mx3mm prva klasa 5.2.2022.za 4500din pravio musteriji loziste za furunu. Mirban izvini na kasnom odgovoru ali i ja sam za to da bolje uzmes zicu i bocu sa gasom po mogucstvu mesavina c18 ako imas gde da napunis,rad sa punjenom zicom nije bas sjajan jos je to skup sport kod nas(kotur kvalitetne punjene zice od 1 kg sam placao 30e) a i relativno nezdrav zbog gasova. I njen var ces isto morati da cistis kao i elektrodin,ti jeftini aparati nisu sjajno resenje za punjenu zicu veruj mi imam dva i znam sta ti pricam, bolje daj kintu za bocu bar od 5l ima da ti traje bas dugo i bices zadovoljan

Fals mislis na usisnom dijelu ? Hladan se necuje ali vrlo brzo pocne da buci u ritmu pa sve jace i brze . To je mala pumpa tandem direkt na motoru inace deutz 4 klipa . Ona je valjda za sve komande ,kocnice ,volan i to .
Da na usisu, to me evo njaka na forvarderu!!
Skinuo sam pumpu stavio u astal ali da bude _potopljena_ ne da vuče od dole i ispravna je!!
A na mašini oči vadi više ne znam šta da radim!!
A sad na drugom forvarderu riknuo diferencijal pa se neki tip prihvatio da radi mene muče posledice covid pa me njaka i on zove non stop kako ovo šta ono i gazda zove i sve ću ih i da im dam vatre

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Da na usisu, to me evo njaka na forvarderu!!
Skinuo sam pumpu stavio u astal ali da bude _potopljena_ ne da vuče od dole i ispravna je!!
A na mašini oči vadi više ne znam šta da radim!!
A sad na drugom forvarderu riknuo diferencijal pa se neki tip prihvatio da radi mene muče posledice covid pa me njaka i on zove non stop kako ovo šta ono i gazda zove i sve ću ih i da im dam vatre

Sent from my moto e5 using Tapatalk
Kod mene je visi rezervoar kolko tolko

Rasheed91 može ovaj aparat i da vari na gas, msl ima priključak za crevo. Ali mi nekako to sa tim bocama jako rizično. Isto kao i ona mala boca na plin za kuću. Uh od tog plina bezim kao lud. Svakako hvala i tebi i drugima na savetima.

Ma to je nesto tanje,3mm je teza tabla kaki 25kg

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Izgleda da su se zeznuli,nzm koliko je realan internet kalkulator tezine,ali tabla 3mm debljine 1x2m ,tj 2m2,ima nepunih 50kg.

Nazad
Vrh