lovac luka
Član
Dolazimo do zaključka da se tip bavi više marketingom i reklamom nego zavarivanjem!!!
Svaka njemu čast taj posao dobro radi!!
Ali sve je to daleko od realnog posla!!!!
Te priče zavarivač čeka pripremu, to me podseća na na onaj vic kad Mujo kopa kanal a Haso zatrpava a to što nije došao Hatif da postavi kabl nije njihov problem!!!
Dosta se bavim zavarivanjem i naravno sve sam sebi pripremim, kao i firmi dok sam radio!!
I u ovom našem poslu se naj više rade REPARATURNA zavarivanja nepoznatih materijala!
Treba izabrati odgovarajuću elektrodu i biti smiren, te priče 300_500A pa kad ga spržim to ne pije vodu!!
Ko je ikad zavarivao blok motora dobro zna o čemu pričam!!
Jednom sam gledao Krigera o navarivanju pluga i nije se proslavio
Isto tako strani klipovi pokazuju realno stanje na terenu
A o gasnom zavarivanju neću ni da pišem, ni jedan klip nije bio o varenju gusa mesingom, hatlertovanju cevi hidraulike isl
Kao ni o zavarivanju sudova pod pritiskom
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Svaka njemu čast taj posao dobro radi!!
Ali sve je to daleko od realnog posla!!!!
Te priče zavarivač čeka pripremu, to me podseća na na onaj vic kad Mujo kopa kanal a Haso zatrpava a to što nije došao Hatif da postavi kabl nije njihov problem!!!
Dosta se bavim zavarivanjem i naravno sve sam sebi pripremim, kao i firmi dok sam radio!!
I u ovom našem poslu se naj više rade REPARATURNA zavarivanja nepoznatih materijala!
Treba izabrati odgovarajuću elektrodu i biti smiren, te priče 300_500A pa kad ga spržim to ne pije vodu!!
Ko je ikad zavarivao blok motora dobro zna o čemu pričam!!
Jednom sam gledao Krigera o navarivanju pluga i nije se proslavio
Isto tako strani klipovi pokazuju realno stanje na terenu
A o gasnom zavarivanju neću ni da pišem, ni jedan klip nije bio o varenju gusa mesingom, hatlertovanju cevi hidraulike isl
Kao ni o zavarivanju sudova pod pritiskom
Sent from my moto e5 using Tapatalk