Alati i radionice

Tek kad upalim auto i kad je na eco gotovo nista ne grije, ali kad upalim klimu (a/c) pocne grijati vrlo brzo.
Automatska klima je, nije ona dvozonska ali je automatska.

Na kolima imam webasto, odlicna stvar, ukljucuje se sam kad je napolju ispod 5°.
Motor se za cas zagreje, kabina isto.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Na kolima imam webasto, odlicna stvar, ukljucuje se sam kad je napolju ispod 5°.
Motor se za cas zagreje, kabina isto.

Pa taj webasto koji greje kabinu nema veze sa temperaturom motora zar ne? Ili ima veze sa njim? Kako je to rešeno na putničkim vozilima danas? Ja sam malo staromodan po tom pitanju, opravljao sam te uredjaje dok su bili posebni van kabine kamiona i imali svoj rezervar za gorivo koje su trošili za zagrevanje kabine...

Pa taj webasto koji greje kabinu nema veze sa temperaturom motora zar ne? Ili ima veze sa njim? Kako je to rešeno na putničkim vozilima danas? Ja sam malo staromodan po tom pitanju, opravljao sam te uredjaje dok su bili posebni van kabine kamiona i imali svoj rezervar za gorivo koje su trošili za zagrevanje kabine...
Mislim da greje i jedno i drugo.
Desava se da temp motora ne krene da se penje a u kabini jako toplo pocinje da greje, zatim i temp motora za kratko vreme zakuca na 90°.
Leti tek posle 10km postize radnu, 90°

Ako sečeš, jel jeftinije da izroluješ od lima.
Ja bih imao jednu ispravnu od 35kg na prodaju.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Boca mi odgovara zbog postolja na dnu,da ne moram i njega da pravim.Jer u njega treba da ide venac od zamjca.Isto tako i dno boce je konkavno pa i to odgovara.

Pravim neki vertikalni ražanj,već treba da napravim 5kom,a kad se već zanimam hoću da odradim još 5kom pa da vidimo dal će da krene biznis :D

Ovo je prvenstveno za giros i piliće :D Sav materijal imam sem boca,mislio sam da ću lakše da ih nabavim,ali ceo dan preturam po oglasima i nigde nema više komada,a i ovi što prodaju na komad uglavnom "ispravne" pa lupaju cenu samo tako.

Hteo sam samo sebi da napravim,ali skočili i ostali da hoće i oni pa se nakupi već 5kom.

seljakizgrada
kod lika sto radi autogas sam kupovao te boce za 700 din komad
stric od mog drugara zokija iz kragujevca rastura auta...negde na izlazu iz grada...veljovic se preziva...potrazi ga..verovatno ima
ako treba mogu broj traziti

Kakav je kvalitet sadasnjh swisslion trebinje ureznica?
Ostadoh bez m8 pa sad gledam sta ima u ponudi.
Mislio sam set kupiti jer nemam iskustva sa jednoprolaznim. Sta uzeti?
Treba mi vecinom za konstrukcione celike i tako nekad da procistim navoje

Nazad
Vrh