Philby
Član
Sam se uključuje kad se tek upali motor ili ako dugo voziš niz brdo pa se rashladi previše da ne pomaže klasično grijanje. Koliko znam nema načina da se ručno kontroliše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa taj webasto koji greje kabinu nema veze sa temperaturom motora zar ne? Ili ima veze sa njim? Kako je to rešeno na putničkim vozilima danas? Ja sam malo staromodan po tom pitanju, opravljao sam te uredjaje dok su bili posebni van kabine kamiona i imali svoj rezervar za gorivo koje su trošili za zagrevanje kabine...Na kolima imam webasto, odlicna stvar, ukljucuje se sam kad je napolju ispod 5°.
Motor se za cas zagreje, kabina isto.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Mislim da greje i jedno i drugo.Pa taj webasto koji greje kabinu nema veze sa temperaturom motora zar ne? Ili ima veze sa njim? Kako je to rešeno na putničkim vozilima danas? Ja sam malo staromodan po tom pitanju, opravljao sam te uredjaje dok su bili posebni van kabine kamiona i imali svoj rezervar za gorivo koje su trošili za zagrevanje kabine...