Alati i radionice

Jesam ja ovde jedini koji traktore drži pod ruskom šupom sa antifrizom u sistemu i kad mu trebaju sedne i upali?????
Nema garaža, jorgana ćilima kuvala isl sedneš grejač pukne i pališ i radiš
Evo i danas je kolega palio da donese bale za marvu jer sam ja OMIKRON a ćale skoro operisan

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Ima nas i kulturnih :osmeh: ... pazi imam stravu od paljenja 533 po hladnom vremenu, i kada vec moze ovako nesto da se ugradi, zasto da ne, samo si na dobitku, stedis zivce, akumulator i alnaser, i ne zanima te koliki je minus napolju, plus je dobro i za motor.... krivo mi sto nisam stigao na kolima da ugradim grejac, odmah imas grejanje, ali za sledecu zimu cu sigurno.

Nisi. Ima nas jos. Kad jedan nece da upali, sednem u drugi pa probam. Jedino Torpeda i ne pokusavam zimi upaliti jer kompresije nema, alnaser zimi jedva vrti a taj grejac antifriza mu nesto ne pomaze :haha: :haha:

Eto ove zime i -8 je bilo naj više kad sam vozio traktore čak je i Staljin sastavio i svaki drugi dan palim i vozim, imao sam 533 to je bilo u toplu garažu brz alnaser i sprej i sastavi, ali bio kabriolet pa smo ga zimi izbegavali vozati
Od kad sipam eurodiesel zadnjih 10g nikad mi nije nafta smrzla!! Jbg kako u kola sednem grejač i palim isto i u traktor

Daleko od toga da si usamljen slučaj. Imaa nas još samo se ne hvalimo. :osmeh: Samo što ja pre palljenja zimi sipam vrele vode iz bojlera ito je to mesto grejača.

Eto ove zime i -8 je bilo naj više kad sam vozio traktore čak je i Staljin sastavio i svaki drugi dan palim i vozim, imao sam 533 to je bilo u toplu garažu brz alnaser i sprej i sastavi, ali bio kabriolet pa smo ga zimi izbegavali vozati
Od kad sipam eurodiesel zadnjih 10g nikad mi nije nafta smrzla!! Jbg kako u kola sednem grejač i palim isto i u traktor

Да ти је јутрос било -20,а по дану -8 ни два старт спреја неби помогло. грејач воде је одлична ствар, овде возачи камиона што чекају утовар угља обично имају плинске грејаче па пола дана греју картер да би упалили. за ваше услове грејачи сигурно нису потребни.

Послато са M2004J19C помоћу Тапатока

Najbliže tebi dole bi mogli imati u Nišexpresu, većina novih autobusa imaju diskove, i menjaju to počesto.
Ima i klešta koliko ćoćeš, verovatno za remont..
Problem je što ventilirajući diskovi kada se potroše nisu za dalju upotrebu.

Nazad
Vrh