Alati i radionice

Ja mogu mnogo sta da smatram, ali to samo po sebi nista ne znaci. Zato volim kad mi neko napise recimo zbog tog i tog desava se to i to. Koje su prednosti i mane? Tek onda ja mogu da sagledam da li mi je nesto dobro ili ne.

Moje razmišljanje ide u smjeru , ako preša ima vodilice, onda je hidraulična dizalica jednako dobra kao i ručna pumpa jednake sile pritiska, a ako se improvizira bez vodilica, to nije baš nešto, ali može za silu poslužiti.

Kompesor na fergi je stradao a neka engleska serija pa nema delova za njega. Novi skroz da menjam je oko 200 €. Sad razmišljam da možda kupim neki mali električni na onim točkićima pa da imam u dvorištu i za druge stvari. Kažu da ih ima za 100 €. Kakva su vaša iskustva i šta preporučujete?

Prvi kineski na koji naletis

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ovako nesto mi se svidja, samo mislim da se ne bih zezao sa vazduhom.
Ja licno tu ne vidim neki nedostatak u odnosu na rucnu hidraulicnu pumpu i pratece elemente.

Kompesor na fergi je stradao a neka engleska serija pa nema delova za njega. Novi skroz da menjam je oko 200 €. Sad razmišljam da možda kupim neki mali električni na onim točkićima pa da imam u dvorištu i za druge stvari. Kažu da ih ima za 100 €. Kakva su vaša iskustva i šta preporučujete?
Ja i rodjo ga imamo i zadovoljni smo, on ga ima mozda 7 godina a ja 1 godinu. Jedina mana je sto ima 133l u minuti umjesto 200. Prednost villager-a naspram ostalih kineza je sto on daje 3g garancije.
Sa njim izduvavam kombajn, koristim udarni odvijac, ponesto ofarbam itd. Samo mu fali protoka, kada izduvavam kombajn moram stati da nadruka pritisak i kada farbam napravim pauzu izmedju komada da nadruka.

Aj poznavaoci.

Imam neki stari momonofazni motor i hoću da napravim polirku za felne.E sad ono što me interesuje.

Jel može da se ugradi neki potenciometar na taj motor da se precizno kontrolišu obrtaji?

Nazad
Vrh