I moj otac ima tu naviku da ostavi garazu sa alatom otvorenu, ja sam to ispocetka zakljucavao ali dzaba kad on otvori i odeee. Kapiju nemamo ni nisam u planu praviti je, pravog lopova nece zaustaviti nista!!! Evo komso je sazidao ogradu 2m visine( koliko zakon dozvoljava), i skoro svako uz malo snage moze ono preskociti. Teze je preskociti one ograde u buntu nego tu zidanu.
Ne znam kako ste vi naucili, ali barem ovde kod mene se udje u dvoriste i zvoni na vrata. Ako niko ne otvara taj koji je dosao proseta dvoristem da vidi ima li koga. Sa alatom i tim sranjima nemam problem, jer kao prvo mi nema niko uzeti a kao drugo retko ce ko rizikovati da mi uskoci u radionu za samo dva kljuca. Ali ovako kada ostavljamo traktor i kombajn preko zime ostavimo ih na teskoj rezervi, da se ne navuku ovi sto izvlace. Cak im je i dojadilo da skidaju cep nego seku crevo i sipaju tako u kanistere.
Alat skoro nikom ne dajem! Sem uzoj porodici (jer su i oni meni valjali) i po nekom mom ili caletovom drugu za kojeg znamo da ce vratiti kako treba. Mada i slabo ko pita, retko ko sada sam sta sarafa.
A prikljucke su trazili, kao sto
@Rasheed91 kaze svi glume neki nivo idu na letovanja i zimovanja, telefoni preko 500e svake godine a ne mogu kupiti prikolicu za 1000e. Jos uzmu sjebu i kasnije imaju obraza da ponovo pitaju!!!!
Ako budem imao kakvih problema sto se kradje tice kamere idu obavezno( i sada su u planu), a ogradu ako ikad budem pravio pravi cu neku visu da je ne moze svaki konj preskociti. I napravicu da se ograda otvara na daljinski.
Inace, bivsi vlasnik moje prikolice je imao problem sa ovom mojom prikolicom kao i vi sa alatom. Neko dodje u dvoriste zakacije i ode, i od tog ode drugom, pa od tog drugog ode trecem i tako u nedogled. I mozete misliti kakva je prikolica, stranice otisle u sve moguce strane, ajd sto je neko poskidao komplet pneumatski sistem nego je i same nosace poskidao, tamo gde se stavljaju klinovi na sta se oslanja sanduk je dosta puta vareno. Ali eto i takva prikolica se proda...