Alati i radionice

Tonči stvar je vrh, a koja je cena?

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Koristio sam one neke DLAKE neka vlakna ako na isto mislimo
Potopi se u vodu pa se ubacuje u mješal'cu
Šta znam drži

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Da da,mislim bas na armaturu ,makroarmiranje.Na ove cene gvozdja ,ako se zadrzu do proleca ,mislim da nije skuplja kompozitna,raspitacu se jos za tacne cene da budem siguran.

Možda je od neke mašine prateća oprema pa da što više pokriju odjednom. Iskreno nisam siguran u kvalitet i praktičnost ovog alata.

@kiraj,​

jel to možda iz Lidla ili nekog drugog sličnog trgovačkog centra?
Ima dosta veličina koje se kod nas koriste za standardne vijke:
8 - M5
10 - M6
13 - M8
17 - M10
19 - M12
Šteta što umjesto 21 nij 22 koji paše na M14. :(
Bilo bi odlično, ako možeš staviti kratak video korištenja, ili link na postojeći. Što treba napraviti da se može koristiti veći ključ. Ako je riješeno da se samo unutrašnji pomakne u drugu stranu, onda je jednostavno.

Ja si priuštio tu igračku.
Dosad je bila alatna boja plava, sad ulazi crvena.

M12_BPRT-201X.jpg

@kiraj,​

jel to možda iz Lidla ili nekog drugog sličnog trgovačkog centra?
Ima dosta veličina koje se kod nas koriste za standardne vijke:
8 - M5
10 - M6
13 - M8
17 - M10
19 - M12
Šteta što umjesto 21 nij 22 koji paše na M14. :(
Bilo bi odlično, ako možeš staviti kratak video korištenja, ili link na postojeći. Što treba napraviti da se može koristiti veći ključ. Ako je riješeno da se samo unutrašnji pomakne u drugu stranu, onda je jednostavno.
Nije iz lidla ,doneo čovek i nemačke.Ovaj manji deo se ugura u nutra i ostaje veći da se sa njim radi.Kvalitet je dobar ,dosta je lepo odrađen ali .....Ništa bez klasičnih ključeva,na ovog ne može cev da dođe ;)

Možda je neki alat za biciklove ? .Biciklovi su pre dolazili sa jednim ključem koji je imao mnogo funkcija.

Nije dolazilo to uz neku masinu sigurno, svaki ozbiljni proizvodjac ce spakovati pravi kljuc. Ja bih rekao da je to predvidjeno za nekog ko ima stan, jer imas nekoliko dimenzija na tako malom alatu.

Nazad
Vrh