Alati i radionice

Lice prodaje pi*e... estetika jako bitna stvar

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Danas sam malo pojacao ergelu, stigao hugong 250.
7c72b0482f338b18d154d40bda714f4a.jpg
f0a7ec07e3203c38a6d77376aa525287.jpg

Послато са SM-A315G помоћу Тапатока

Fala aco, zadovoljan sam za sad, zicu 1,2 lije ko lud i ima dobro ugorevanje sa co2 a kasnije ce raditi sa feromixom.

Послато са SM-A315G помоћу Тапатока

Meni trebaju za skidanje nekih starih varova a dosta je nepristupacno za brusilicu,nzm koliko se brzo trose niti kako ce raditi....

Kolege da nema neko ili zna nekog ko ima da proda onaj okretni sto za remont motora, naravno da je nesto made in jugoslavija jer ovo sto danas ima novo da se kupi blago receno izgleda smesno.

Ja bih ti preporučio da to naručiš kod dobrog bravara da ti napravi prema tvojim potrebama..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Nije los predlog, setio sam se ja i toga ali kod mene je u okolini trenutno lakse naci bubreg nego bravara, stugara, elektricara ma uopsteno majstora bilo kog zanata.
Evo ako je neko od kolega sa foruma rad da napravi neka kaze slobodno da se dogovorimo.

Nekad je internet,tj google ,bas glup ,ono sto trazim nema....Pa bih pitao ovde,hydrol 46 i 68 ,jel moguce mesati,oba naravno od istog proizvodjaca,npr Modrica ili nebitno koji god,jel bi mogao mesanjem 1:1 da dobijem npr hydrol 57 ?.

Radi čega mešaš? Imaš već usut 68 pa hoćeš da razrediš?
Za zimsko vreme i 46 može biti suviše viskozan(koristi se 32-ka), a za letnje visoke temperature 68 može biti 'redak'..
Ja bih ti preporučio da ispustiš 68, i uspeš 46 za zimu, a leti da usipaš 68-micu.
Ja bih izbegao mešanje čak i ako je moguće, jer tim ne rešavaš situaciju.

Slazem se sa gosn Mirostijem,moze docibi do penusanja iako je isti proizvodjac,nemoj se zezati,sipaj 46 za zimu i ne brini. Uzgred,koji je razlog mesanja?

Kolege da nema neko ili zna nekog ko ima da proda onaj okretni sto za remont motora, naravno da je nesto made in jugoslavija jer ovo sto danas ima novo da se kupi blago receno izgleda smesno.
Neces naci, polovnih nema a ovi novi nemaju 5kg zeljeza sve ukupno. Kao sto ti je mirosti rekao trazi dobrog bravara i ne stedi na materijalu. Mislim da bi ti @lovac luka mogao tako nesto napraviti, koliko sam video radio je on dosta cuda.

Neces naci, polovnih nema a ovi novi nemaju 5kg zeljeza sve ukupno. Kao sto ti je mirosti rekao trazi dobrog bravara i ne stedi na materijalu. Mislim da bi ti @lovac luka mogao tako nesto napraviti, koliko sam video radio je on dosta cuda.
Na ovo sto se prodaje danas ne bih smeo ni da pomislim da okacim motor.
Kao sto sam vec odgovorio kolegi naci kod mene dobrog varioca je misaona imenica, ima par stvarno dobrih majstora al kazu dodji sledece godine pa da vidimo, svi imaju posla kao u prici.

One Jasenice sekator 2b sto sam postavio sliku gore,juce sam ih koristio i prezadovoljan sam kako rade,nisam slikao nista ali verujte to topi metal kao da je sir jbt ,malo varove je nesto sporije skidalo ,ok ko zna kakve su elektrode to varile,ali na obican metal ide kao od sale,da ga jeb... 10mm plocu probusi relativno lako,kao kad varis pa ako je jaca struja sve izbusis :D.Prvih par elektroda mi je islo losije,plus malo se brze trosile,posle sam usao u stos,sasvim je ok potrosnja spram cene,ne izadje to skupo,cak skuplje bi mi bilo da sam brusio brusilicom,koliko bi ploca potrosio ,ovako otislo 15-ak elektroda.Ta kutija je oko 1800 din,ima i 2a sekator ,te su dosta skuplje.E sad ove ne ostavljaju cist metal kao posle onih pravih grafitnih oblozene bakrom ,ali samo se predje zicanom cetkom i ok je,nema bas sljaku nego bude kao cadjavo posle nje.

Nazad
Vrh