Alati i radionice

Radi jbg ima par drugara
Ništa posebno ali pomogne
ca4764b8fae4cc16b83ebfd78a2dd4cf.jpg

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Jeste,ali ima na u tube testiranja,navodno zbog vece mase pomaze veci prihvat,kao i nasadni kljucevi,ako je tezi,sa da kazem vise ''mesa'' na njemu,itekako pomogne pri odvijanju.

Cene mogu da vide samo registrovani, a njihovi promoteri idu bas od servisa do servisa, od radnje do radnje, sigurno mozete da nadjete da neko saradjuje sa njima...

Ova masina deluje zanimljivo I cena je primamljiva al opet dal ima srece sa njim kad se pokvari ta prokleta elektronika ili je isti djavo kao i sa milvokijem,boga pitaj.
Ti su izmislisi neke nove baterije koje jos ne postoje od 20V, tako oznacavaju napon i proizvodjaci bezimenog kineskog alata. Ako tako zongliraju i sa oznacavanjem snage.

Verovatno samo firme. Ovde imaju predstavnistvo u Jagodini, 3 puta dnevno razvoze, ako nesto stize iz Bugarske ceka se 1 dan, a iz Poljske 2-3 dana.

Iskreno ne gledam neke preskupe aparate od par hiljada eura. Mislim da ovaj zadovoljava nase potrebe. Svu mehanizaciju odrzavamo sami tata i ja pa aparat cesto treba za kojekakvo varenje, ne varim neke jako debele stvari i jako cesto, i kada imam nesto debelo i zahtevno za varenje prijatelj ima jak mig aparat i onda on to odradi. Konkretno gledao sam ovaj model ESAB aparata mislim tu jacinu. Ovaj mi cenovno odgovara i to mi je neki makimum cenovno. Samo ne bih tig, nego obican sa elektrodama.
pictures upload website

Imam esab rebel 150i. Meni za sad odličan

Evo da dodam za intercars, rade i sa fizickim licima, samo nemaju bas popuste kao servisi ili trgovine. Treba samo da vam otvore nalog, a na app store ima njihova aplikacija.

Nije mi potreban popust (ne bi bilo lose kad bi bilo), nego samo da vidim da li imaju taj deo. Dosta delova sa poljo masina pase sa auta ili kamiona, i dosta su jeftiniji.

@MOMOSARIC Zasad mi nista ne treba, trebace mi tamo na proljece susac za klimu. Kod njih je 35e, a kod dajcovog uvoznika najmanje 2 puta skuplji...
Je imas svoje auto dijelove ili radis u inter carsu, kod njih je broj za susac: ARD-1105. A kataloski broj je:0 2123 365 132.10 .

Nazad
Vrh