Jel imate predlog za neku no name dizalicu od "32 tone" i cena 50e ? Ili neki dovar majstor da remontuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Је ли Зерц, ако већ бушиш "фластику", треба ти уредан отвор и да ти не "бежи" бургија док не крене, зашто не пробаш "brad point" бургијама за дрво, типа оваквих:
Барем њих имаш у практично свакој кинеској продавници за мале паре и да ти послуже за тај ПВЦ и то да избушиш из руке, без стубне.
Kupio sam jelkicu i burgije za drvo pa cu probati sutra kako radi.Isto sam i mislio i ja kad sam mu predlozio za drvo burgije zbog spica i ugla pocetnog zasecanja. Stavljao sam panele od leksana na garazi da bih imao svetla i sa njima sam radio i dobro je ispalo a i kad sam pravio sa drugom sto od pleksiglasa njih smo koristili
Ako dobro shvatam o cemu pises onda bi ta stopa trebalo da se oslanja direktno na zemlju. Po meni mislim da je logicnije par profila i neki tanji lim. Mada, da ne bi mnogo mozgovali ja bi pogledao na YT neki cepac koji vec radi i kako je to kod njega.Idem sutra da vrnem losiji klip na otpad i duzmem malo gvozdja, jel imate neki savet, kako izvesti stopu? Ona treba da je sto niza a opet dovoljno jaka da trpi silu , da li staviti neku plocetinu, ili da naredjam u ili I profile od 6-8 cm, pa tanka ploca preko njih... 8 bi mozda bilo previsoko....
Slazem se.Mada, da ne bi mnogo mozgovali ja bi pogledao na YT neki cepac koji vec radi i kako je to kod njega.
Naravno da pomaze, po meni to je prva radnja koja se preduzima.Jel zagrevanje matice srafa pomaze kod odvijanja iako sraf,tj navoj nije zardjao ?.Sraf je jako stegnut,sitan navoj,unior kljuc 41mm okasti od 50-60cm duzine sa 2 metra cev kao poluga se poceo kriviti,ne moze ni da mrdne.