Resetovao telefon i ostao bez broja.I nisi se javio?
Vreme je velik problem, a danas me prepoznao član Siniša 1979 baš smo se izdivanili!
Ne može čoveka niko da iznervira ako pravilno postavi stvari!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Resetovao telefon i ostao bez broja.I nisi se javio?
Vreme je velik problem, a danas me prepoznao član Siniša 1979 baš smo se izdivanili!
Ne može čoveka niko da iznervira ako pravilno postavi stvari!!
Jbg ovde se vecinom uvazava misljenje samo par ljudi,naravno i njihove masine su uglavnom najbolje...Pomislim tako nekad kakav trebaš imati mentalni sklop da te iznervira neko tipa na forumu ili nekoj društvenoj mreži
Pa bato mene ne možeš iznerrvirati da si preda mnom a ne virtuelno
A u poslednje vreme nemam baš komentara tačno mi fali malo reči da bih mogao prokomentarisati ono što ovde pročitam
I u takvim prilikama uvek se setim mog komšije (SUPERIORNOG MUDONJE)koji ima sve NAJ BOLJE
Nego na sledeće druzenje da dodje sva old school ekipa
Je l može za mene jedna slična usluga?Да не знаш тачну ознаку тога што те интересује? Можда ти ископам када ће се појавити.
Ja pratim preko njixovog sajta ono za nedelju unapred sta imaju ,i nikad nisam video taj udarni odvijac,tj nisam video koliko se secam ni jedan aku alat bez cetkica,odnosno ti kao ''profi''.Budu u prodaji ovi obicni sa cetkicama ,ti su slabiji ,imam takav i koristim ga skoro svaki dan,i to onaj mali sto je vise za uvrtanje srafova u drvo,ali imam nastavak za nasadne kljuceve,prezadovoljan sam sa njim.Inace baterije od 4ah su takodje jako retko u prodaji,bilo pre nekih mesec dana mislim,a pre toga dugoo ih nije bilo,samo ove male od 2ah imaju skoro stalno.Аркадије, акумулаторски ударни одвијач су износили почетком априла.
Бранковићу, чеону брусилицу су износили у другој половини децембра.
Taj mi je ,,pod nos".Колико сам могао са схватим, већина електричног алата излази тако - једном у годину дана. Додуше, приметио сам једну њихову праксу - када попуне рафове робом која је најављена за ту недељу, остатак попуне ониме шта имају на лагеру, не мора да значи ониме шта се договори у некој дирекцији, већ ониме шта има у конкретној продавници. Или друга варијанта - оставе на рафовима оно што нису продали те недеље за коју су најавили. Због тога имаш случај да се неки алат вуче и пар недеља касније. Што је ситнија ствар у питању, то је већа шанса да се то догоди. Због тога сам ја пазарио пар недеља после најаве у каталогу некакав класер, сет Форстнерових сврдла, сет ручних тестера за дрво, клизни угаоник... Јеб' га - греота да напуним колица, а не убацим барем неко "гвозје".
И ако долазиш у панчевачке "Лидлове", узми у обзир да је у оном на Котежу увек мања гужва.
Ekopan gas pancevo 0605086776. Taj program cini mi se koristi i kzubr i womax i svi ti kinezi maltene. Pitaj, mozda imaju ,ja to raspakujem sve,u ruke kao kad dete posaljes u prodavnicu i tako kupujem sta mi kad treba. PozdravJes ako su iz PEČENJEVCE
LINDAŠI