2808
Član
Ili varijanta koja je teza i zajebanija,da se kupi vinkla koja Vam treba,pa da se jedna strana da isece brusalicom ako je u pitanju par komada. Ili neko da Vam isece na presiNije ta mera , samo sam kao primer napisao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ili varijanta koja je teza i zajebanija,da se kupi vinkla koja Vam treba,pa da se jedna strana da isece brusalicom ako je u pitanju par komada. Ili neko da Vam isece na presiNije ta mera , samo sam kao primer napisao
Ima u jeep komercuDrugari, da li postoji po nasim gvozdjarama, kao vinkl, ali sa stranicama razlicitih duzina, npr 4cmx2cm?
Drugari, da li postoji po nasim gvozdjarama, kao vinkl, ali sa stranicama razlicitih duzina, npr 4cmx2cm?
Uffff,Iwanho,ovo je super link steta sto su u BiH trebali bi mi neki profili,hvala za deljenje i pozPostoje i na linku su neke standardne dimenzije. U trgovinama su malo rjeđi. Kao šti je napisano za kakav metar ili dva može se jedna strana smanjiti. To sam, za te male količine, bez problema rješavao malom fleksom i tankom reznom pločom.
TREASURE - Tehnički detalji - L profili
treasure-bh.com
Kako radi ta plazma iz lidla jesi li testirao neku max debljinu koju moze da sece normalno, imam u planu jednu da kupim tu kinesku od 40A.Ja sam sa mojom parkside plazmom pravio neki L profil nejednakih stranica ali od kvadratne cevi 2mm debljine zid,ide kao kroz puter,samo vucem gorionik niz neku letvu pravu i nema da mislis za pravac.
Ja max sekao do 8mm plocevine ali to je to za njega bar kod menee sad mozda je i do struje i do duzine kabla,posto je to bilo u drugom dvoristu, nekih 60m kabla razvuceno bilo.Kako radi ta plazma iz lidla jesi li testirao neku max debljinu koju moze da sece normalno, imam u planu jednu da kupim tu kinesku od 40A.