2808
Član
. Bolje i to nego brusalicaPa nzm ,rez ko rez ,meni bitno da isece xd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
. Bolje i to nego brusalicaPa nzm ,rez ko rez ,meni bitno da isece xd.
Totalno isto sto Ste vi rekli. Mali ajnhel od 24l i isto do 5 bara,i isto i ja cekam udarač da nabavim na kraju cu startovati drugara da mi ga nabavi u nemackoj. Ja sam moju plazmu nabavio u pozarevcu a komsija u bg i cim dodju planu odmah nakupci pokupe sve,pre par godina drug koji radi u lidlu uzeo mi i sacuvao co2 sa punjenom zicom a kad sam dosao do rafa sa novim zicama od par stotina ostale 3 po 500 din a posle nadjem te iste na kupprod po 1500 din. Nisu normalni...Nema tih plazmi stalno u ponudi,to mozda jednom godisnje ili tako nesto ....evo odavno cekam u lidl da izbace onaj udarni odvijac na baterije,ali izgleda nista od toga.Moju parkside vazduhom napaja neki einhell kompresor od 24l,na granici je ,ali moze,trazi oko 4-4.5 bara stalnog pritska mislim.
Koliko sam video lidl ima kod Vas u Donjoj Medjidji i ima u Hrvatskoj u Županji posle Orašja pa se tamo raspitajte da li dolazi ako Imate nekog. Ili skinite aplikaciju sa plej stora i stize Vam obavestenje kad dolazi nova roba,tj dolazi u pdf formatu katalog ja sam tako odradio i pecam kad sta dolaziMalo ne kapiram sistem alata u lidlu. Znaci alat dolazi samo cetvrtkom i prodaje se kao cokolada ili chips, nema onog cike da te posluzi i da ti da pecat na papire od garancije.
Da,ja sam tako pazario vise alata i uvazili drugu danas za ekscentricnu slajfericu bas danas je stigla,samo racun odneli(ja ga vozio)i alatku koja ne radi. U ovom slucaju poslali novu,zvali su i rekli da ce posiljka kasniti jer je neko skladiste gorelo u vrbasu ili vrscu nisam zapamtio dobroMalo ne kapiram sistem alata u lidlu. Znaci alat dolazi samo cetvrtkom i prodaje se kao cokolada ili chips, nema onog cike da te posluzi i da ti da pecat na papire od garancije.
Gugl tako izbaca. Pozdrav i srecna kupovina,ako kupis javi utiske.Znam kako funkcionise taj sistem, sta god ti crkne dobijas novo. Prvi put cujem za donju medjidju a kamoli da ima lidl tamo, verovatno neka greska. Na kartama nema tamo lidla ali bi volio da ima, gledam i ovaj u zupanji mi je blizu. Znamo svi kakvog su kvaliteta parkside alati ali bi uzeo plazmu i co2. Sa njima su ljudi zadovoljni, a imaju i drugih dobri stvari.
Kako si ljudino,slabo si na forumu u zadnje vreme, neko te naljutio?Bio sam skoro u tvom krajuLido plazma odlična stvar
Nisam očekivao ništa profi za 18 crvenih
Za limove do 5-6mm je odlično!!!!
Nego jel neko skoro pravio apipang (apkant) ili ga zovite kako god hoćete samo da može širinu do 1100mm i do 2mm debljine
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Да не знаш тачну ознаку тога што те интересује? Можда ти ископам када ће се појавити.evo odavno cekam u lidl da izbace onaj udarni odvijac na baterije,ali izgleda nista od toga.
Passp 20-li a1.Да не знаш тачну ознаку тога што те интересује? Можда ти ископам када ће се појавити.