Alati i radionice

Pravio komsija nazubljene valjke za tanjiracu i ja mu pomagao a tad jos nisam imao plazmicu(on imao a ja poneo moje brusalice),dok ja isekao jedan flaf on bqaa vec poceo da pakuje na rotor. Neces,reko' majci,nisam kupio nov telefon odem kupim plazmu i progledam lebac mu poljubim.😁Ali dosta puta mi se desi da poletim da odradim brusalicom,jbg navika,i odradim i tek se onda setim da imam plazmu😁

Je veliki potrosac zraka plazma, koji kompresor imas? Da ima lidl ovde rado bi pazario plazmu.

Nema tih plazmi stalno u ponudi,to mozda jednom godisnje ili tako nesto ....evo odavno cekam u lidl da izbace onaj udarni odvijac na baterije,ali izgleda nista od toga.Moju parkside vazduhom napaja neki einhell kompresor od 24l,na granici je ,ali moze,trazi oko 4-4.5 bara stalnog pritska mislim.

Nema tih plazmi stalno u ponudi,to mozda jednom godisnje ili tako nesto ....evo odavno cekam u lidl da izbace onaj udarni odvijac na baterije,ali izgleda nista od toga.Moju parkside vazduhom napaja neki einhell kompresor od 24l,na granici je ,ali moze,trazi oko 4-4.5 bara stalnog pritska mislim.
Totalno isto sto Ste vi rekli. Mali ajnhel od 24l i isto do 5 bara,i isto i ja cekam udarač da nabavim na kraju cu startovati drugara da mi ga nabavi u nemackoj. Ja sam moju plazmu nabavio u pozarevcu a komsija u bg i cim dodju planu odmah nakupci pokupe sve,pre par godina drug koji radi u lidlu uzeo mi i sacuvao co2 sa punjenom zicom a kad sam dosao do rafa sa novim zicama od par stotina ostale 3 po 500 din a posle nadjem te iste na kupprod po 1500 din. Nisu normalni...

Malo ne kapiram sistem alata u lidlu. Znaci alat dolazi samo cetvrtkom i prodaje se kao cokolada ili chips, nema onog cike da te posluzi i da ti da pecat na papire od garancije.

Malo ne kapiram sistem alata u lidlu. Znaci alat dolazi samo cetvrtkom i prodaje se kao cokolada ili chips, nema onog cike da te posluzi i da ti da pecat na papire od garancije.
Koliko sam video lidl ima kod Vas u Donjoj Medjidji i ima u Hrvatskoj u Županji posle Orašja pa se tamo raspitajte da li dolazi ako Imate nekog. Ili skinite aplikaciju sa plej stora i stize Vam obavestenje kad dolazi nova roba,tj dolazi u pdf formatu katalog ja sam tako odradio i pecam kad sta dolazi😁

Da,ja sam tako pazario vise alata i uvazili drugu danas za ekscentricnu slajfericu bas danas je stigla,samo racun odneli(ja ga vozio)i alatku koja ne radi. U ovom slucaju poslali novu,zvali su i rekli da ce posiljka kasniti jer je neko skladiste gorelo u vrbasu ili vrscu nisam zapamtio dobro

Znam kako funkcionise taj sistem, sta god ti crkne dobijas novo. Prvi put cujem za donju medjidju a kamoli da ima lidl tamo, verovatno neka greska. Na kartama nema tamo lidla ali bi volio da ima, gledam i ovaj u zupanji mi je blizu. Znamo svi kakvog su kvaliteta parkside alati ali bi uzeo plazmu i co2. Sa njima su ljudi zadovoljni, a imaju i drugih dobri stvari.

Znam kako funkcionise taj sistem, sta god ti crkne dobijas novo. Prvi put cujem za donju medjidju a kamoli da ima lidl tamo, verovatno neka greska. Na kartama nema tamo lidla ali bi volio da ima, gledam i ovaj u zupanji mi je blizu. Znamo svi kakvog su kvaliteta parkside alati ali bi uzeo plazmu i co2. Sa njima su ljudi zadovoljni, a imaju i drugih dobri stvari.
Gugl tako izbaca. Pozdrav i srecna kupovina,ako kupis javi utiske.

Iz tog lidla kupujem samo alat i uredjaje koji nemaju kabel da se uključe u struju. I to ne baš sve. Inače je katastrofa kvalitet svega što sam uzeo i skoro sve sam vratio nazad. Nisam trazio novo vec povrat novca. Vratili su mi pare svaki put.

Lido plazma odlična stvar
Nisam očekivao ništa profi za 18 crvenih
Za limove do 5-6mm je odlično!!!!
Nego jel neko skoro pravio apipang (apkant) ili ga zovite kako god hoćete samo da može širinu do 1100mm i do 2mm debljine

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Lido plazma odlična stvar
Nisam očekivao ništa profi za 18 crvenih
Za limove do 5-6mm je odlično!!!!
Nego jel neko skoro pravio apipang (apkant) ili ga zovite kako god hoćete samo da može širinu do 1100mm i do 2mm debljine

Kako si ljudino,slabo si na forumu u zadnje vreme, neko te naljutio?Bio sam skoro u tvom kraju

I nisi se javio?
Vreme je velik problem, a danas me prepoznao član Siniša 1979 baš smo se izdivanili!
Ne može čoveka niko da iznervira ako pravilno postavi stvari!!

Nije aktivan vec neko vreme, ja hteo da pitam da li neko zna nesto o coveku

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Pomislim tako nekad kakav trebaš imati mentalni sklop da te iznervira neko tipa na forumu ili nekoj društvenoj mreži
Pa bato mene ne možeš iznerrvirati da si preda mnom a ne virtuelno
A u poslednje vreme nemam baš komentara tačno mi fali malo reči da bih mogao prokomentarisati ono što ovde pročitam
I u takvim prilikama uvek se setim mog komšije (SUPERIORNOG MUDONJE)koji ima sve NAJ BOLJE
Nego na sledeće druzenje da dodje sva old school ekipa

Nazad
Vrh