Kremator
Član
Ja probao kod dugara tu automatsku jeftinu, meni ono ne pase , ne zatamni na vreme po meni, reko daj ti blago meni obicnu da radim....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakva su vam iskustva sa automatskim maskama? Planiram neku da kupim za povremenu upotrebu pa ne bih da trosim previse para. Par njih mi hvali one najjeftinije kineske al meni nesto ne odaju preteran utisak. Najvise me nervira sto me uglavnom mrzi da uzimam masku dok heftam pa onda par dana faca izgorena jer nekad i cele varove "mesam" ako je vec ustelovan aparat. Ovako, naglavim masku i ruke slobodne. Najvise mig aparat, rel manje (osim nekih ozbiljnijih reparatura), u buducnost je jako ozbiljan plan za neki ac-dc tig. Na umu mi je Jasic jer kontam aj malkice je ozbiljniji kinez a natrcao sam na kp na polovnu esab warrior masku pa se dvoumim. Najveci je problem sto sam navikao na din12 zatamnjenje a sve te kineske maske su uglavnom do max din11 dok esab ide do din13
Ja bih preporučio TECMEN ADF730S. Cena je 14800 din u Weldgas-u. Ima zatamnjenje do din13. Napomenuo bih da i Wurth prodaje Tecmen-ove maske.Kakva su vam iskustva sa automatskim maskama? Planiram neku da kupim za povremenu upotrebu pa ne bih da trosim previse para. Par njih mi hvali one najjeftinije kineske al meni nesto ne odaju preteran utisak. Najvise me nervira sto me uglavnom mrzi da uzimam masku dok heftam pa onda par dana faca izgorena jer nekad i cele varove "mesam" ako je vec ustelovan aparat. Ovako, naglavim masku i ruke slobodne. Najvise mig aparat, rel manje (osim nekih ozbiljnijih reparatura), u buducnost je jako ozbiljan plan za neki ac-dc tig. Na umu mi je Jasic jer kontam aj malkice je ozbiljniji kinez a natrcao sam na kp na polovnu esab warrior masku pa se dvoumim. Najveci je problem sto sam navikao na din12 zatamnjenje a sve te kineske maske su uglavnom do max din11 dok esab ide do din13
Kakve su wurth