Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Postoji i alat koji se stavlja na glodalicu sa kojim se buše četvrtaste , heksa, okta itd. rupe. Ako nadješ nekog ko će da se zeza sa jednom rupom javi i meni i ja tražim nekog da mi se smiluje i uradi mi to.Da li znate nekoga ko bi mogao da odradi cetvrtastu rupu na lancaniku 25x25mm,da li se to radi provlacenjem ili nekim drugim postupkom ne znam,interesuje me da li neko zna ko bi to mogao da odradi?
Dogovorio sam sve sa kolegom Mirosti.Postoji i alat koji se stavlja na glodalicu sa kojim se buše četvrtaste , heksa, okta itd. rupe. Ako nadješ nekog ko će da se zeza sa jednom rupom javi i meni i ja tražim nekog da mi se smiluje i uradi mi to.
Mirosti mislim da sam našao čoveka ovde koji će mi napraviti deo (bez četvrtaste rupe). Tako da ... hvala u svakom slučaju... mada ne znam možda mi i zatrebaš. Ne znam koliko je ovaj siguran.
Vidi kolega, svaki motor ima sveto trojstvo: Kompresija, Struja, Gorivo.Mirosti od tog motora covjek samo secer moze da dobije. Kad se zainati nece upaliti da si Bog.Imao 2,isto kao i deks. Cudo tehnike.
Evo ih nadmašili su sami sebe.
Aparat za varenje KZUBR 700A elektricni-CO2 065/753-735
Aparat za varenje KZUBR 700A elektricni-CO2 065/753-735 - Aparati za varenje - 500 KMwww.olx.ba
!!700A!!
Ja imam zelenu istu već 5 god i prezadovoljan sam. Vredi svaki dinar. Još sam je uze na nekoj akciji za 6000!Kakva su vam iskustva sa manjim aku bušilicama/odvijačima? Ovako nešto.
GSR 120-LI Akumulatorska bušilica-odvrtač | Bosch Professional
GSR 120-LI Akumulatorske bušilice-odvrtači | Snaga i izdržljivost na dohvat ruke za uvrtanje i bušenje, 2-brzinski prenosnik omogućava veliku produktivnost i izvanredan obrtni momenat, Electronic Cell Protection za duži radni vek baterije i veću izdržljivostwww.bosch-professional.com
Nije da treba svaki dan, ali bi se sigurno često koristila za sitnice i vijke do 40-50 mm. Jesu li upotrebljive za to ili da se ipak ide na veće modele sa 18V baterijama?
Da, isti princip kao kod kosčica koje imaju regulaciju gasa sa palicom. Kad padne broj obrtaj cntrifugalni u motoru hvata, pomera poligu i povećava gas. Dodavanje gasa mislim da se opštaju opruge tako da lakže regije.Evo kolega slika od pre par dana, još se sa pumpom viliger mučimo nikako da dobijemo da ima normalan hod ručice gasa, karburator se lepo otvara zatvara. A pumpa sa malim pokretom ručke radi tako jako da će se raspasti. Najveća dilema nam je za šta služi taj kraj poluge za koje su zakačene opruge, da li on treba da se kreće ili da bude fiksno? Da li je to neki regulator kao kod travokosačice?