Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vladj, jel moze malko detalja, gde si ga kupio, koliko si ga platio?Dosao mi glave kineski manometar. Danas zamenjen malo kvalitetnijim.
Vladj, jel moze malko detalja, gde si ga kupio, koliko si ga platio?
Imam i ja ovakav kao sa leve strane. Napukla zaštitna plastika preko njega, šrafići unutra se izvrnuli od vibracije pa se cajger tj. taj papir sa skalom okreće malo u pravcu kazaljke na satu pa malo kontra.
Potrebna mi je pomoc, hteo bih da kupim komplet velikih klesta za Segere ( ne znam kako da kazem koliko velika, ali ti vrhovi sto vataju segere treba da budu debeli bar 4mm i da su klesta duza od 20cm takva sam bar vidjao da ima ), ali da budu kvalitetna gde bih to mogao da nadjem, da li ima neko da mi preporuci negog proizvodjaca...?
Pogldaj ovde.Imaju od 200mm i duzaPotrebna mi je pomoc, hteo bih da kupim komplet velikih klesta za Segere ( ne znam kako da kazem koliko velika, ali ti vrhovi sto vataju segere treba da budu debeli bar 4mm i da su klesta duza od 20cm takva sam bar vidjao da ima ), ali da budu kvalitetna gde bih to mogao da nadjem, da li ima neko da mi preporuci negog proizvodjaca...?
Sale, za cega ce ti toliko velika klesta?
Seger osigurac sa toliko velikim otvorom je precnika sigurno preko 150-200mm.
Pogldaj ovde.Imaju od 200mm i duza
http://www.uniorteos.com/katalog/unior/kategorija/klesta-za-seger-prstenove/842