Kao profesionalni varilac koji je penziju stekao u Svajcarskoj mislim da doticne ne bi mogle ni kafu da mi kuvaju.Koliko vidim iz prilozene fotografije doticne se bave nekim "liciderskim" varenjem a i oprema koju koriste je nas nivou manekenisanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovim mojim postom mi nije bilo ni na kraj pameti da cu da bacim kosku oko koje ce se svadjati i da ima ljudi koji imaju tako omrazen stav prema zenama. Poznajem zene koje rade muski posao i kojima ni neki muskarci nebi mogli da stanu na crtu.
Kad sledeći put odete kod neke doktorke, Vi joj slobodno recite da je za nju varjača i metla!
p.s. Daj Bože da vam pomoć lekara nikad ne zatreba, ovo sam naveo samo kao primer koliko grešite...
aako ste dogurali do penzije kao PROFI zavarivac,pokazite bar jedan atest kad se toliko razumete u zavarivanje,
a sto se tice opreme kao profi varioc trebali bi znati da je ALFA IN medju boljim aparatima za zavarivanje,cak moze da se ravna sa esabom migatronikom,kempijem i slicnim,to nije kineski vec ceski aparat,koji se jako puno koristi cak i po zapadnoj evropi.Da li bi bili ljubazni da slikate svoj profi aparat?
Gospodine pavle,aparat koji drzi stabilan luk,koji radi bez pregrevanja.koji ima elektroniku kojoj ne smeta prasina i koja se ne kvari,svaki je dobar...najbitnija je RUKA koja vuce var.i maher koji zna da vari i da nasteluje aparat...
a po cemu je to po vama miler najbolji?