Alati i radionice

Ja treba da kupim neki ali nemam preko 200€. Plus moram i kovane gedore. Kako da znam da su kovane a ne obične ofarbane u crno?
Da li da gledam neku posebnu opciju kod odvijača koja je veoma korisna, a nemaju je svi?

Da može da odvrne šrafove na točkovima prikolica, traktora. Aj ne mora ako je neki zapeko ili divljački stegnut ali da može većinu. Koji si ti ono uzeo? Kako te služi?
E ne znam koji bi to mogao, ne pratim baš srednji rang cjenovni, ja sam uzeo Parkside koji košta 80 eura, ali ciljano sam znao da neće moći to. Te teže stvari znam da odrađuje Milwaukee, Dewalt, Hazet, ima još marki, ali to je sve 500-600 eura na više. Ja ću svakako uzet Milwaukee uz ovaj, ima sad neka akcija odvijač i mazalica 815 eura, ak se uspijem odvojit od novaca.

Eeeeee zivote neispravni dzojstiku.
Salje drugar kaze kod njih na akciji.
Sve za manje od 1000e a kod nas samo odvijac vise od toga.
a07ccae3dee4e0a4a2b0de6ead11e40b.jpg
8099b65e834df37b96ad6e6b773ddc27.jpg

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Aaaa gde mi živimo... Neka ti kolega kupi ovaj set, malo ga umasti i uprlja i donese kuci kao svoj alat. Ako nećeš ti kupiću ga ja tako prljavog...

Da može da odvrne šrafove na točkovima prikolica, traktora. Aj ne mora ako je neki zapeko ili divljački stegnut ali da može većinu. Koji si ti ono uzeo? Kako te služi?
Za 200e sumjlam da ces naci aku odvijac koji moze da skida tockove, u tom rangu jedino mozes da uzmes Einhell-ov od 210 Nm ili neki parkside.

Bas juce vidim da se pojavio neki VILLAGER 400 Nm i sa baterijom i punjacem izlazi nesto manje od 200 evra, nov. E, sad posto je i on kinezarija samo na malo boljem glasu, pitanje koliko je stvarno jak i sta stvarno moze.

Realno mislim da je to sasvim dovoljno. Vise je problem kod tockova sto ih vulkanizeri onim njihovim pistoljima pretegnu, a i sami kad stezemo obicno radi neka duza poluga da se to pretegne. Inace, kad bi se propisno stegli ne bi bilo problema.

Uvek bih pre uzeo polovan Dewalt ili Milwaukee nego novog kineza. Ima ih na KP dovoljno da može da se napravi valjan izbor.

Stežu se po pravilu na 400, bar je tako naznačeno na mojem JD. Za odviti bi trebao biti bar 500 po mojem, ali ja bi i jači za takve stvari. Recimo Dewalt DCF899P2 sa 950 Nm je kod nas 490 eura.

Nazad
Vrh