MOMOSARIC
Član
Nego kad pisete o tim mazalicama. Nebi da pametujem , ali i sa obicnom mazalicom skoro nikad nemam problema , ne pridrzavam rukom i rijetko kad ne ide mast kuda treba i ne spada . O cemu se radi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
O cemu se radi ?
Ja sam skoro kupio einhell dss200/2 i dobro se pokazao. Tockove nisam do sad skidao sa njim jer nije bilo potrebe ali sve oko traktora i kombajna je odvijao bez problema. Najveci saraf koji sam sa njim odvrtao je 32mm na kukuruznom hederu i nije odvijo jedan od cetri sarafa ali smo i rucno jedva odvili taj saraf.Uz njega koristik villager 50l jednoklipac i radi bez problema.Jel kupovao neko u skorije vreme aku udarni odvijac ili pneumatski? Treba mi neka preporuka za neku razumnu cenu.
Umesto što me ovako prozivaš, podseti me privatnom porukom koja je mazalica bila u pitanju pa ćemo rešiti problem.
Prvo si to trebao uraditi jer ovo nije pristojno i moram da odreagujem.
Vidim da smo kontaktirali pre više od godinu dana i tad sam ti na slikama objasnio koje mazalice imam i to je jedino što imam od naše prepiske.
Ne sećam se koji si model uzeo niti gde u porukama piše da sam ti obećao set za reparaciju. Možda smo se i čuli ali sam pričao sigurno sa više od stotinu ljudi sa foruma u vezi mazalica i ovo je prvi put da mi se neko obraća na ovaj način.
Neću da komentarišem broj podmazivanja.
Opet, ostaje mogućnost da nisam u pravu pa zato mi se slobodno javi na PP.
Neka ga proda odma. Nije ni za K. Pošalji mi pm da se dogovorimo
Ima samo dve mane, izlomi sve gedore ako nisu kovane, neke kineske ni ne pokusavati stavljati ako se odvija nesto zapeklo ili muski stegnuto,druga mana mu je sto uvece posle celog dana rada sa njim idalje osecas kako udara cekic u rukama .
Mozda i nije precenjen, pre njega sam koristio Hiltijev udarni uodvijac, imao je 400nm a masina, dve baterije, punjac i kofer ravno 150000 din u Zemunu u Hiltiju a masine nisu za uporedjivanje i velika mana Hiltija je sto niko nije mogao da radi nista na njemu sem njihovih servisa, niko nema delove za njih, bar ja nisam mogao da nadjem nikog.Neka ga proda odma. Nije ni za K. Pošalji mi pm da se dogovorimo
Sad bez zezanja mislim da je Milwukee kod nas precenjan. Jeste dobar ali da li je 2 do 3 puta bolji od boša il makite?
Da a imaš regulaciju opet.Ima samo dve mane, izlomi sve gedore ako nisu kovane, neke kineske ni ne pokusavati stavljati ako se odvija nesto zapeklo ili muski stegnuto,druga mana mu je sto uvece posle celog dana rada sa njim idalje osecas kako udara cekic u rukama .
Salu na stranu masina je strasna.
Bolji je sigurno ...Neka ga proda odma. Nije ni za K. Pošalji mi pm da se dogovorimo
Sad bez zezanja mislim da je Milwukee kod nas precenjan. Jeste dobar ali da li je 2 do 3 puta bolji od boša il makite?