Milton
Član
Ja sam nekako vise za jasica jer su po tabeli jaci po pitanju intermitence. I imam ova dva od 160A.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rukav bez gume na dugme to mi je udobnije!!Pa kako ćeš bez gume? Ja imam dosta starih dukseva koji su mi apsolutno neupotrebljiv za radionicu jer se guma isteglela pa mi rukavi padaju preko zglobova. E sad može opcija sa kraćim rukavima ali onda gomila stvari vrućih i neprijatnih može da uleti u te rukave.
Al pošto svi znamo da si ti Luka Superman V2.02 workshop edition onda tebi kraći rukavi neće predstavljati problem (jer ljudima sa kriptona koji su odgajani da budu mašinici ne bude dobro ako im barem neki vrući opiljak ne ulati u oko na svakih 2 nedelje ). Pa eto... nadji neku "majstoricu" tamo u Obrovcu da ti skrati.
E sad da , i mene zanima nešto što neće da izgori na prvu varnicu brusilice. Slikaću odeću kasnije. A ja čak ne radim nešto mnogo,
Danas isao da gledam extremig 200 lcd. Da tezak je ko djavo, 20kg. Kuciste debelo kvalitetno. Cena 74100, jasic mig 200 synergic 85400.al.ga nece biti do maja zbog sporog uvoza. Korona... jasic me privlaci zbog mnogo preporuka a hugong zbog digitalnog izbora funkcija i koje cega jos.Dal nesto znaci nzm,ali hugong je duplo tezi od jasic-a ,cene im skoro slicne,tj jasic malo skuplji.Sad jbg,te intermitence kao svaka kineska roba,zavisi ko vise a ko manje laze u parametrima.A zavisi takodje i od temperature pri kojoj su odredili tu intermitencu,kod Hugonga tih 20% je pri 40c ,dok pri 20c ima 40%.
Je to villager-ov co2 aparat za zavarivanje, koja je jacina i kako ti se pokazao.Kisne dane iskoristio da dodvedem malo radionicu u red.
Jeste vilidzer,160 ampera,imam ga vec 12 godina,pokazao mi se odlicno niti sam imao nekih problema sa njim.Je to villager-ov co2 aparat za zavarivanje, koja je jacina i kako ti se pokazao.
Ima kod nas u Hrv na stanju,mrvicu je skuplji,ako ti se ne ceka,mogu ti kupiti i poslati hugonga.Danas isao da gledam extremig 200 lcd. Da tezak je ko djavo, 20kg. Kuciste debelo kvalitetno. Cena 74100, jasic mig 200 synergic 85400.al.ga nece biti do maja zbog sporog uvoza. Korona... jasic me privlaci zbog mnogo preporuka a hugong zbog digitalnog izbora funkcija i koje cega jos.
Hvala kolega hugonga ima na stanju ali jasica nema. Spor transport iz kine zbog korone.Ima kod nas u Hrv na stanju,mrvicu je skuplji,ako ti se ne ceka,mogu ti kupiti i poslati hugonga.
APARAT ZA ZAVARIVANJE MIG/REL(CO2) 200 LCD EXTREMIG INVERTER SA KABLOVIMA HUGONG JAMSTVO 24 MJESECI
INVERTER SA KABLOVIMA HUGONGwww.trgo-agencija.hr
Mozda sam krivo skuzio da nema hugonga al mi se cini da nema jasica
kolega smilad da li ste probali kako zavaruje aluminijum u mig-u?
Znači može da prodje Parkside? Treba sutra da je kupim... gledao sam snimke po netu izgleda da nije toliko loše. Kako vidim najveći su problem postlje, radni sto i cev koji su isuviše tanki. Uz par modifikacija mislim da može od nje da bude solidna bušilica. Naravno ne za neke mnogo zahtevne stvari. Videću kad mi stigne pa pišem iskustva