kinez
Član
Ma tu smo da diskutujemo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pise da je cena oko 35 000 dinara. Planirao sam oko 100 evra dati, ovo mi je malo puno. vidim da jako brz odziv ima.
Moj aparat u firmi uvlači vazduh oddole kroz "škrge" a izbacuje ga ventilator sa zadnje strane ka boci, dok ovaj što imam kući uvlači ventilator vazduh sa zadnje strane a izbacuje topao kroz škrge dole i napred....U principu svi CO2 aparati uvlace spoljni vazduh sa zadnje strane a izbacuju na prednjoj.
Neke plazeme u sebi imaju mini kompresor tako da im nije ni potreban prikljucak,koliko sam primetio.
Nije mi potreban Co2,jer ga imam zasebno,elektro takodje. Potrebna mi je plazma,pa me je zanimalo koliko bi bila pametna ova kupovina,a i neki manji elektro,kad veci ima u kombinaciji,sto da ne. Svakako imam u planu kupiti jos jedan elektro i plazmu...
Video sam da se moze naci za 499 van,ali opet,ko da mi donese,a i kad bi mi neko doneo,i pokvari se i nosi ga za Nemacku,npr...veoma dobra kupovina.... Kod nas ako kupim,ima servis,i to je to. Ovo sa KP sam dao samo kao primer,nije meni tu nista pouzdano,i pre bih u nekoj prodavnici kupio,da se razumemo.
"Svakako imam u planu kupiti jos jedan elektro i plazmu..."Pa druže ako imaš co2 i elektro,čemu kupovina istih u kombinaciji sa plazmom,lepo uzmi te pare i kupi plazmu koja seče do nekih 30mm,i rešio si problem.
Nije on predvidjen za stezanje,samo za odvijanje,mada sam i ja nesto stezao,ali...