Alati i radionice

Meni bi trebao savet oko kupovine automacke maske za zavarivanje. Sta i gde kupiti, sta je kvalitet a sta ne. Mogu li linkovi, i cena, ako je neko skoro kupovao.

vidi na izlazu iz sela na benzinskoj pumpi ima dobrih maski,cuo sam da gazda daje rabat 30% za mestane sela:haha:

Nema tamo ni dobrog ulja, a kamoli nesto drugo. Mada odavno tamo nisam bio, tocim na drugim pumpama. Nemoj sad da nam kvaris idilu, sad smo u ljubavi.

Stvarno hocu masku da uzmem, svi saveti su dobrodosli.

Kod mene ni na jednom el.uređaju koji ima ventilator ne uvlači već izvlači toplotu napolje.Proveri kako ti funkcioniše ventilator na kompu pa javi.

Ima rešetku nazad ali izbacuje na nju napolje a uvlači od napred.Tako ga je namestio onaj u Petrovaradinu kada smo ga nosili.

Kako god da stoji elisa uvek u istom smeru vuce vzduh.Samo kad se okrene smer na motoru moze da vuce kontra vazduh

Neznam dal bi se slozio sa ovom tvrdnjom bas 100%.. :sta: Kad okrenes ceo propeler kontra on tad zameni smer.... Cist primer ti je kuler u kucistu kompljutera zar ne??? :sta:

Neznam dal bi se slozio sa ovom tvrdnjom bas 100%.. :sta: Kad okrenes ceo propeler kontra on tad zameni smer.... Cist primer ti je kuler u kucistu kompljutera zar ne??? :sta:

Nisi citao lepo ja sam reko kad se okrene elisa:tad se dobije isti smer vetra ali ne i kapacitet vetra.A ti pricas o kuleru kad se okrene kontra dobijes drugi smer ali ti tad okreces i motor i naravno da dobijes drugi smer vetra.ja sam mislio na samo na elisu bez motora ako si me razumeo:ppozdrav:

Nazad
Vrh