Alati i radionice

Velika prednost invertora od 100e nad trafo aparatom od 100e je sto je invertor DC. Mogu da se menjaju polovi, a rutilne elektrode se lepse tope i manje prskaju kada su na - polu a masa na +.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Da demantujem sebe. Ne kupujte invertorske aparate od 100e. Moj riknuo posle 2 meseca i sprzenih 3-4kg elektroda. :)

Bez bar 200-250 eura nema aparata,to za 100 eura su igracke i dobro je i ako pola njih traje malo duze od garancije.Ne bih ih nikad ni gledao,samo specifikacije su smesne,kao da su deca odlucila napamet sta da napisu....

Vracam se na stari trafo dok ne pretekne para za neki kvalitetniji invertor. Ne razmisljam o co2 jer retko varim čisto. Mislim na, rdju, farbu itd.

Što se tiče farbe i rdje i prljavog jak CO2 aparat to sprzi!!!!!!!!!
Imam
varex 160_210
Hugong 160
Co2 Lorch 2080
Rade končar 300
Naj više koristim LORCH i Hugong
Treba vući onaj Rade Končar 160kg
Muka je to

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Jasic 200A deveta godina. Izvario, cudo toga. Treca klesta na njemu,nikad nisam "saznao" da li ima termostat. Nije za hvalu, nikad ociscen izduvan. Na zimu dobija malo paznje obecavam.

Pre žetve stigao Hugong Co2 a posle žetve i Esab automatska maska,lepo rade obe spravice.

Vracam se na stari trafo dok ne pretekne para za neki kvalitetniji invertor. Ne razmisljam o co2 jer retko varim čisto. Mislim na, rdju, farbu itd.

Ja sam sa Vllager-ovim prezadovoljan za 3-4 god koliko ga imam. Do duše nisam ga forsirao ne zanam kako ali ne verujem da iko to planira kad kupuje aparat od 2,5 kg i 200€. Za sve normalne potrebe je i više nego dobar. E sad ako hoćeš da variš naftovodne cevi sigurno da on nije za to ...

Moj WALMER 180A i dalje bije posle 5 godina, da ga ne ureknem. Jedino pre neki dan kad sam vario zajebavala struja i crce mu grebenasti prekidac i izbaci sklopka. Inace przim sa njim vecinom elektrode 3.25 i to silu do sad i zadovoljan sam. Mada sam ipak uvek za skupu profi masinu poznatih proizvodjaca.

I ja sam uvek za profesionalniju masinu, uzeo bih Milera 160A ne treba mi svaki dan ali volim brendiran alat.
Mada za sad nema nista od toga, razlog cena

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

To me Deks potseti na jednog mog poznanika koji je kupio bosovu brusilicu onu najjacu 2600 W. Posle mozda godinu dana ja se nesto setim da ga pitam kako ga sluzi, a on mi kaze da je ne koristi, upalio je mozda dva puta, al eto voli da je ima.

Тај има све могуће варијанте заваривања,јел си га пробао какав је у раду?

To je kineski mercedes :D ,hocu jos od prosle godine da ga kupim pa stalno nesto drugo iskoci,sad nedavno kupio autogeno,ali cu kupiti jos i nove manometre i ''pistolj'' za rezanje ,ne bih da koristim staro.Nadam se da cu uzeti aparat do kraja sezone,ako ga jos ima za kupiti.Ako ne ,onda Jasic istih performansi,rel,tig,co2 ,samo mislim da nije sinergy u pitanju.

Nazad
Vrh