Alati i radionice

Stigao Jasic
1fa7608e78989ad188d75d56cf660c11.jpg

Мени доста ствари није стигло ,контактирао сам их поруком и вратили су ми новац. Преко ебаја сам куповао скоро и пошиљка је стигла за месец дана
Alibaba tj aliexpress je ukinuo free shipping za Srbiju. Razlog je prevelik broj kradje od strane carinika i sluzbenika u Posti.

Јуче ми је баш стигао један пакет са алија поручено пре месец дана још је била фри варијанта

Alibaba tj aliexpress je ukinuo free shipping za Srbiju. Razlog je prevelik broj kradje od strane carinika i sluzbenika u Posti.

Ladno! Čuo sam to neki dan od nekoga i nisam mu poverovao. Takodje čou sam od drugarice koja u radi u pošti da ti je to sve kocaka dal će da ti naplate carinu, dal neće, dal će da drže paket kod njih pola godine pa čekaju valjda da njima platiš nešto ili ne znam šta itd. Eto sad krenuli i da kradu.

E stavrno samo stoka i posle se čudimo što nas pola sveta ne voli. (druga polovina na sne poznaje :)). Ovamo neki na Youtube se raspravlja samnom kako smo najstariji, nabolji, najpametniji , verovatno misli i božiji narod (čiji su ostali narodi?). Kako da se ja složim sa tim što on govori kad se to kosi i sa naukom i sa zdravim razumom i sa svime što se dešava oko mene? Ja jesam patriota i volim svoju zemlju i svoj narod, ali ne mogu satlno da zabijam glavu u pesak i da ne vidim neke stavri koje nas očigledno srozavaju kao narod. Jako me nervira da priča kako smo mi savršen narod. Znači ako smo savršeni ne treba ništa da menjamo. Ako ništa ne manjamo biće kako jeste, a kako jeste ne valja i biće još gore. Pri tom ne mislim na politiku, neće nama pomoći ni 15 Vučića da promenimo. Nama je korupcija i lopvluk u genima. Ko ne želi to da prizna ili ne vidi dobro ili nabija glavu u pesak .

Mislim da sam ostao dužan iskustvo sa inverterom STEYR CITYWORK 160
Odličan aparat!!!!?
Lepo kreće HOT START
Lepo vozi 3,25 bazičnu i 4mm rutilnu sam probao
Za HUGONG 160 za sad isto samo reči hvale!!

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Očigledno su namnjeni za brzo odvijanje -zavijamje. Piše "faster patent" na njima. Mogu da budu korisni kad šraf ide suviše teško da bi se skino rukom ali nije mnogo stegnut ili gde ne mora mnogo da se stegne. Što nije veliki br slučajeva.

Nazad
Vrh