kole
Član
Stigao Jasic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Alibaba tj aliexpress je ukinuo free shipping za Srbiju. Razlog je prevelik broj kradje od strane carinika i sluzbenika u Posti.Мени доста ствари није стигло ,контактирао сам их поруком и вратили су ми новац. Преко ебаја сам куповао скоро и пошиљка је стигла за месец дана
Ladno! Čuo sam to neki dan od nekoga i nisam mu poverovao. Takodje čou sam od drugarice koja u radi u pošti da ti je to sve kocaka dal će da ti naplate carinu, dal neće, dal će da drže paket kod njih pola godine pa čekaju valjda da njima platiš nešto ili ne znam šta itd. Eto sad krenuli i da kradu.Alibaba tj aliexpress je ukinuo free shipping za Srbiju. Razlog je prevelik broj kradje od strane carinika i sluzbenika u Posti.
Zbog krađe paketa u Srbiji, više nema kupovine preko poznatih svetskih online platformi - Ozonpress :: internet portal
Opcija besplatne dostave više ne postoji za Srbiju kada su u pitaju platforme Aliekspresa i Alibaba. Recimo, garderoba za decu, za koju se ranije plaćala poštarina od nekoliko dolara sada iznosi čak 70 ili makar nekoliko desetina dolara. Efektiva, organizacija potrošača, objavila je da su ove...www.ozonpress.net
Hoću, sledi izveštaj.Odlican aparat, javi utiske kako przi bazicnu.
Послато са SM-J120FN помоћу Тапатока
Hvala.U zdravlje da te služi.